Julkaistu: 04.09.2020 00.00

Rovaniemen Kiekko ry jäsentiedote 1/20

Rovaniemen Kiekko ry jäsentiedote 1/20 Kiekkokausi 2020-2021 käynnistyy todenteolla, kun sarjat pyörähtävät lähiaikoina käyntiin. Samanaikaisesti Rovaniemen Kiekko ry:n uusi johtokunta kokoontui ensimmäisen kerran 31. päivä elokuuta.

Johtokunta kaudella 20/21:
Antti Koski, puheenjohtaja
Juuso Toivola
Mika Hand
Petri Lukkarila
Antti Latvakoski
Kai Jansson
Kimmo MäkiKokouksen päätöksiä: Kokouksessa linjattiin, että jatkossa seura pyrkii viestimään asioistaan entistä tehokkaammin jäsenilleen. Tavoitteena on tuottaa kuukausittainen info-kirje, jossa kerrotaan mm. johtokunnan päätöksistä, seuran menneistä ja tulevista tapahtumista.

Johtokunnassa jokaiselle jäsenelle nimettiin omat vastuualueet, joilla he toimivat seuran työntekijöiden tukena. Lisäksi heidän tehtävänä on varmistaatiedonkulku työntekijöiden, joukkueiden toimihenkilöiden ja johtokunnan välillä.

Valmennus- ja urheilutoiminta
Juuso Toivola, Petri Lukkarila ja Kimmo Mäki

Huolto- ja varusteet
Mika Hand

Talous
Antti Koski ja Kai Jansson

Seuratoiminta
Kai Jansson ja Antti Koski

Viestintä
Antti Koski ja Kimmo Mäki

Sateenvarjoseuratoiminta ja yhteistyöseurat
Antti Latvakoski

Muita päätöksiä:

  • Varapuheenjohtajaksi nimettiin Kai Jansson
  • Huoltopäälliköksi Seppo Orava
  • Seurassa järjestetään arpajaiset myös tulevalla kaudella

Toimintaa ohjaava vuosikello
Seuran toimintaa ohjataan viime keväänä suunnitellun vuosikellon avulla. Vuosikellosta löytyy joukkueiden toimintaan, harjoitteluun, seuran tapahtumiin ja kokouksiin liittyvät aikataulut sekä toimenpiteet. Vuosikellon kehittämistä jatketaan tulevan kauden aikana.

Seuran vuosikello on nähtävissä seuran sivuilta (Seura / RoKi ry vuosikello), tai seuraavan osoitteen kautta: https://create.plandisc.com/wheel/showPublic/Nlru7...

Rovaniemen Kiekko tavoittelee tähtiseura –statusta ja päivittää strategian
Toukokuussa tehdyn päätöksen mukaisesti tulevan kauden tavoitteena on hakea ns. tähtiseura –statusta. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää seuratoimintaa. Tähtiseura statuksen saavuttamisen tueksi seuratoimintatyöryhmä aloittaa seuratoiminnan työhyvinvointi hankkeen yhteistyössa SantaSport Lapin urheiluopiston kanssa.

Lisätietoa tähtiseurahankkeesta:
https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/
Lisätietoa Santasportin hankkeesta:
https://santasport.fi/uutiset/seuratyossa-jaksamiseen-tarjotaan-tukea-uuden-hankkeen-avulla/

Tähtiseura statuksen hakeminen kytketään seuran strategian päivittämiseen. Seuran strategia on laadittu kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja tällä hetkellä voimassa oleva strategia on laadittu vuosille 2018-2020. Seuran strategia löytyy osoitteesta:
http://www.rovaniemenkiekko.fi/seura/12938/strategia-2018-2020

Strategian päivittämistyö käynnistyy tähtiseura –ohjelman laadinnan kanssa samanaikaisesti syksyn aikana. Strategian laadintaan osallistetaan seuran jäsenet, henkilökunta, toimihenkilöt ja johtokunta.

Joukkueenjohtaja Opas –päivitetty
Tulevan kauden toimintaa ohjaava joukkueenjohtajien opas (jojo-opas) on päivitetty kevään -20 aikana. Opas on toimitettu joukkueenjohtajille.

Irene Wallin aloittanut Lappi Areenan uutena ravintolapäällikkönä
Erinomaista työtä ravintolapäällikkönä tehnyt Carita Killström ei jatka Lappi Areenan ravintolapäällikkönä. Caritan suuriin saappaisiin on hypännyt Irene Wallin. Irene siirtyi tehtävään Pelicans Ravintolat Oy:n palvelupäällikön tehtävistä. Irenen yhteystiedot: puh. 045 - 2731 677, irene.wallin@rovaniemenkiekko.fi

Muistutus Jopoxin käytöstä Jopox on paljon muutakin kuin kotisivut, sillä se on EU:n tietosuoja-asetusten mukainen toiminnanohjausjärjestelmä, mistä löytyy mm. viestintä, lomakkeet, jäsenrekisteri, kalenteri, joukkueiden pukukopit, raportit sekä tilastot.

Huolehtikaa, että omat tietonne ovat järjestelmässä oikein. Mikäli jotain kysyttävää järjestelmästä tai sen käytöstä , niin kysykää: kimaki1986@gmail.com.

Syyskuussa RoKi:ssa tapahtuu: Lätkärieha 6.9.2020 lisätietoa tapahtumasta: http://www.rovaniemenkiekko.fi/uutiset/41674/rokin...

Tulevana viikonloppuna omat sarjapelinsä aloittavat Naisten Liigajoukkue, U20- ja U18- joukkueet.

RoKi –liite ilmestyy UusiRovaniemi –lehden liitteenä 24.9. Joukkueilla on mahdollista tehdä varainhankintaa RoKi –liitteen mainosmyynnillä. Joukkueenjohtajat saavat tämän viikon aikana vanhemmille välitettävät, mainosmyyntiin liittyvät ohjeet.

Varustekirppis 24.9. kiekkokoulun avauspäivän yhteydessä.


Vauhdikasta ja Menestyksekästä kautta !