Pellon Kiekko haki pisteet, turnauksessa paljon hyviä suorituksia
Julkaistu: 14.03.2015 00.00

RoKi Tuisku ja Pellon Kiekko käynnistivät turnauksen keskinäisellä ottelullaan. Ottelu eteni kymmenen minuuttia ennen ensimmäistä maalia josta vastasi tehokkaan turnauksen pelannut PeKin #99 Vertti Ylipeura. Tuisku tuli vielä maalin päähän Tuomas Turpan osumalla vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta PeKin maalivahti Kalle Mäki kesti kovan myllytyksen.

3-4 (1-2/2-2)

#12 Santeri Kotila 1+0, #18 Tuomas Turppa 2+1, #13 Eero Repola 0+1

RoKi Tuisku #2 Julle Lämsä 9 torjuntaa, PeKi #31 Kalle Mäki 31 torjuntaa

Tsempparipelaajat: RoKi Tuisku #13 Eero Repola, PeKi #11 Roope Rautio

RoKi Pyry ja RoKi Tuisku selvittivät keskinäistä paremmuuttaan seuraavassa ottelussa. Ottelu oli edellisen mukaisesti tiukka päättyen Pyryn 3-2 voittoon (0-0/3-2) Pyryn maalivahti #97 Jani Pekkala merkkautti itselleen kauden ensimmäisen syöttöpisteen tarjoamalla kiekon alivoimalla #64 Emil Karjalaiselle joka pääsi yllättämään Tuiskun pakit. Tuiskun tehomiehenä kunnostautui kahdella maalillaan Veeti Seljänperä.

RoKi Pyry

#43 Elmeri Iivari 1+0, #64 Emil Karjalainen 1+0, #27 Arttu Uimonen 1+0, #20 Ahti Yrjänheikki 0+1, #97 Jani Pekkala 0+1, #22 Benjamin Middleton 0+1, #32 Rasmus Kumpulainen 0+1

RoKi Tuisku

#22 Veeti Seljänperä 2+0, #18 Tuomas Turppa 0+1

RoKi Pyry #97 Jani Pekkala 10 torjuntaa, RoKi Tuisku #2 Julle Lämsä 16 torjuntaa

Tsempparipelaajat: RoKi Pyry #27 Arttu Uimonen, RoKi Tuisku #22 Veeti Seljänperä

Viimeisen ottelun kotijoukkueena pelasi PeKi. Keltaiset paidat päällensä vaihtanut Pyry pelasi pellolaisten päädyssä reilut kuusi minuuttia kunnes PeKi kävi tekemässä paikoistaan maalit.  Ensimmäisen iski Marko Parkkonen ja toisen heti perään, vain 8 sekuntia myöhemmin  Vertti Ylipeura. Pyry sai aikaan kavennuksen vain 22 sekuntia myöhemmin, asialla Elmeri Iivari. Pyryn vauhti ei tästä hidastunut vaan ennen erätaukoa Emil Karjalainen iski Pyryn tasoihin ja toistamiseen Elmeri Iivari johtoon 2-3.

Toisen erän alkuun Pyry otti kaksi jäähyä peräkkäin, PeKi ei onnistunut kuitenkaan 5 vs 3 ylivoimalla tasoittamaan. Seuraavat kaksi maalia oli PeKin käsialaa, tasoitus taas Emil Karjalaisen toimesta. Reilu minuutti ennen ottelun päättymistä PeKin  Juho Koskenniemi vei joukkueensa johtoon ja Marko Parkkonen heitti kiekon kesken Pyryn painostuksen ajassa 29:54 tyhjään RoKi maaliin. PeKille voitto 6-4 (2-3/4-1)

#7 Elmeri Iivari 2+0, #5 Emil Karjalainen 2+0, #2 Rasmus Kumpulainen 0+2, #10 Iiro Takalo 0+1, #13 Ilmari Leinonen 0+1