Tyttöjen pelaajapolku RoKi:ssa
27.8.2020 12:17 Uutiset / RoKi Naisten Luisteluleikit (4-8 v.)

Tyttöjen pelaajapolku kasvaa ja kehittyy RoKi:ssa

Tytöillä on RoKi:ssa monta mahdollisuutta aloittaa jääkiekon harrastaminen. Yksittäiset kokeilupäivät ja lätkäriehat auttavat tutustumaan lajin pariin. Ihan pienemmille on tarjolla Lapsi-Vanhempi -luistelu (n. 3-6 v) ja itse pystyssä pysyvät tytöt voivat aloittaa RoKi Naisten Luisteluleikit -ryhmässä (vain tytöille) tai RoKin Kiekkokoulussa (tytöt ja pojat yhdessä). Tutustumisvaiheen jälkeen on mahdollista jatkaa pelaamista joko poikapolulla tai RoKI Tytöt ryhmässä (U14). Tavoitteena tyttökiekkopolulla on muodostaa myös tyttöjen U10 -ryhmä. Halutessaan tytöt voivat olla mukana sekä tyttö- että poikapolun toimintaa.

Pelaamisen makuun pääsee poikapolun kilpajoukkuetoiminnassa ja tyttöjen alueellisten pelitällien muodossa. Lisäksi mahdollisuutena pelaajamäärien kasvaessa on osallistuminen sarjatoimintaan Leijona-liigassa tai alueellisissa sarjoissa tyttöjoukkueina.

Uutena askeleena pelaajapolulla on kaudelle 2020-2021 perustettava Naisten haastajajoukkue jonne voi siirtyä nuoruusvaiheessa ennen edustusjoukkueeseen siirtymistä. Myös harrastenaisten joukkue tarjoaa mahdollisuuden kilpaurheilupolun rinnalle jatkaa jääkiekon harrastamista.   
Lisää uutisia
RoKi Naisten Luisteluleikit (4-8 v.)
«  Joulukuu   »
Kategoriat