Yleisörajoitukset jatkuvat myös helmikuussa RoKin naisten otteluissa
26.1.2021 16:10 Uutiset / ROKI Naiset

Yleisörajoitukset jatkuvat myös helmikuussa RoKin naisten kotiotteluissa

Lapin aluehallintovirasto on jatkanut myös helmikuulle rajoitusta, joka kieltää yli 50 henkilön yleisötilaisuudet Lapin sairaanhoitopiirin alueella. Kielto on voimassa kuun loppuun 28. helmikuuta asti, ja syynä on koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäiseminen. Näin ollen myös RoKin loppuihin Naisten Liigan alemman jatkosarjan kotiotteluihin otetaan vain 45 etukäteen ilmoittautunutta kausikorttilaista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ottelukohtaisesti, eikä otteluihin järjestetä lipunmyyntiä erikseen.

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen rokinaiset@gmail.com. Ilmoittautuneille vastataan myönteisesti tai kielteisesti, riippuen onko paikkoja otteluun jäljellä.

Ilmoittautuminen lauantaina klo 14.45 Lappi Areenalla pelattavaan RoKi-Lukko -otteluun on käynnissä!

RoKin kaikki ottelut on nähtävissä myös Ruutu+ -palvelusta - uusille asiakkaille ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi, sen jälkeen 9,95€ kuussa. Tilaa omasi: http://bit.ly/2L4Iufu

RoKin naisten kotiotteluissa ei ole tiedossa tapahtuneita koronatartuntoja tai alitistumistilanteita kuluneella kaudella. Kiitämme katsojia, toimitsijoita ja joukkueita vastuullisesta toiminnasta kotiotteluissamme!


   
Lisää uutisia
Lapsi-Vanhempi luistelu
«  Maaliskuu   »
Kategoriat