U20 jatkaa siitä mihin keväällä jäätiin
31.7.2020 9:44 Uutiset / ROKI U20

Sinisten U20 koki kesän aikana hallitun päivityksen uuteen kauteen.

Päättyneellä kaudella RoKi A saavutti ensimmäistä kertaa paikan Mestiksen loppusarjassa, jossa pelit tunnetusti keskeytyivät ennen Play Offien alkua. – Meidän kausi oli onnistunut ja pudotuspelejä todellakin odotettiin joukkueen keskuudessa. Itsestään selvä tavoite on pelata niitä tulevalla kaudella. Kertoo valmentaja Mika Uramo. Toinen suuri tavoite on kehittää pelaajia edelleen edustusjoukkueen riveihin.

Kolme pelaajaa (Hanska, Hartikainen, Ulkuniemi) siirtyikin kesän aikana Roki Hockeyn vahvuuteen, lisäksi Santeri Oikkonen vanheni pois juniorisarjoista ja Joonatan Ailunka lopetti. Pääosin joukkueen runko on edelleen sama. Uusia pelaajia ei ole haettu enää joukkueen vanhempiin ikäluokkiin. Joukkueessa oli jo valmiina kolme -02 syntynyttä pelaajaa ja B junnuista mukaan nousivat puolustaja Väinö-Pekka Niemelä ja maalivahdit Joni Hietala ja Atte Koskenniemi. Lisäksi neljä uutta pelaajaa on liittynyt kesän aikana sinisten riveihin: varusmiehet Niko Pehkonen ja Patrik Pöytäkangas tulivat Limingasta. Ilari Tepsa Kekistä ja Kaapo Kylmäoja Panttereista. - Odotamme vielä kahta pelaaja saapuvaksi mutta uusia pelaajia emme ole varsinaisesti etsimässä. Avausleirille mukaan tulee kuitenkin vielä kaksi pelaajaa näytille.

Valmentajina jatkavat Kyösti Ulkuniemi ja Mika Uramo. Joni Myllykoski liittyy mukaan uutena maalivahtivalmentajana ja Juha Ervasti auttaa fysiikkavalmennuksessa. Joukkueenjohtajana jatkaa Markku Alanko ja huoltajina toimivat Mika Korsumäki ja Vellu Niemelä.

VAHVUUDET: Joukkueessa on kokonaisuudessaan oikeanlainen tekemisen meininki. mm. Tomi Alanko, Perttu Ahola ja Tuomas Örn nyt vuotta vanhempina runkopelaajina vievät toimintaa oikeaan suuntaan. Joukkueen johtoryhmä toimii hyvin yhdessä.

HUOMIOT: Tällä kaudelle U20 ikärajoja hieman muutettiin. Ikäluokasta 2000 tuli vuotta aiemmin yli-ikäisiä, joita saa olla tosin ottelukokonpanossa yhtä aikaa 8+1. – Asia käytiin läpi pelaajien kanssa. Kaikki halusivat tästä huolimatta jatkaa joukkueessa.

HUOLET: Koronatilanne vaikuttaa edelleen arkeen: Elokuuksi sovitut harjoituspelit ruotsalaisten kanssa jäävät pelaamatta. Samoin joukkueen neljä varusmiestä, jännittävät omaa tilannettaan rajoitusten osalta.

TARKKAILUUN: Maalivahdeista Elias Korpela on myös edustusjoukkueen kolmas maalivahti. Keväällä B junioreissa ykkösmaalivahdiksi noussut Joni Hietala haastaa Korpelaa myös U20 puolella.


   
Lisää uutisia
ROKI U20
«  Joulukuu   »
Kategoriat