Ma 21.10(Hox! siirtyy marraskuulle) RoKi järjestää Girls Hockey day/Naisten jääkiekko tapahtuman!!
7.10.2019 16:38 Uutiset / Pääsivusto

Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille toiminnasta kiinnostuneille tytöille ja naisille. Tervetuloa kokeilemaan!!

Hox! laitevian seurauksena tapahtuma siirtyy marraskuulle Hox!

!HOX! Laitevian seurauksena tapahtumaa ei järjestetä maanantaina 21.10 vaan se siirretään marraskuulle. Päivä varmistuu kun laitevika on saatu hoidettua ja vuorot jatkuvat normaalisti. Päivämäärästä ilmoitetaan heti kun se varmistuu !HOX!

Kausi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja nyt olisikin kohta aika pitää kauden ensimmäinen Girls Hockey day tapahtuma. Tapahtumaan liitetään myös Naisten jääkiekko tapahtuma eli tarkoituksena on tarjota kaiken ikäisille tytöille ja naisille, mahdolisuus tutustua toimintaan ja muihin harrastajiin! Tapahtumassa paikalla ovat RoKin tyttökiekko pelaajat, naisten harraste joukkue ja naisten edustus joukkue. Tapahtuma on avoin kaikille toiminnasta kiinnostuneille tytöille ja naisille. Tapahtumassa pääosassa on yhdessä puuhastelu ja tutustuminen ja siinä sivussa on mahdollisuus osallitua ja kokeilla leikkejä, pelejä ja lajin omaisia harjoitteita. Tarkempaa infoa ja tapahtuman ohjelma luvassa myöhemmin tällä viikolla. Tervetuloa mukaan ja ota kaverikin matkaan!!

Mitä? - Girls Hockey day/Naisten jääkiekko tapahtuma

Missä? - Lappiareenan harjoitushalli 1

Milloin? - 21.10.2019 - jäävuoro alkaa klo 17.15 ja loppuu klo 18.05 - jäävuoron jälkeen pientä puuhastelua ja tarrojen ja muiden jakaminen

Kenelle? - kaikille kiinnostuneille tytöille ja naisille!


   
Lisää uutisia
E1 08
«  Heinäkuu   »
Kategoriat