VIIMA - HERMES
Julkaistu: 05.02.2020 00.00

Roki Viima pelasi viime lauantaina 1.2.2020 Hermestä vastaan kotijäällä Lappi Areenalla. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan 2-2 ja tauolle lähdettiin luottavaisin mielin. Toinen erä ehti kulua puoleen väliin ennen kuin seuraavat maalit kirjattiin: erän kolmesta maalista yksi Rokille ja kaksi Hermekselle. Maalirikas peli kääntyi lopulta harmillisesti vieraille 8-6, vaikka Rokin joukkue nousikin vielä kolmannessa erässä hurjaan taisteluun ja kasvatti saldoaan kolmella maalilla. Yleisöparvella peliä seurannut Juho ”Veetin veli” Seljänperä näki kotijoukkueen pelissä olleen hyvän tunnelman, vaikka lopputulos selvästi hieman kirvelsikin. ”Iloista peliä se oli ja yritystä loppuun saakka!”, hän arvioi kokonaisuutta. Siltä se hokimamastakin näytti, mutta aina on hyvä kuulla myös asiantuntijoita!