Kaksi tietä Mestikseen - Nuorten harjoittelu käynnistyi
5.5.2019 11:34 Uutiset / A-nuoret

Uusi kausi, uusi joukkue. Alkavalle kaudelle Rokin A-nuoriin on valikoitunut pelaajia viidestä ikäluokasta. Joukkue uusiutuu kaikilla tasoilla.

Rokin Nuorten joukkue on aloittanut harjoitukset tulevaan kauteen. Joukkue harjoittelee arki-iltaisin Ounasvaaralla heinäkuun kesätaukoon saakka. Jäille päästään toukokuun lopulla, kesän ajan harjoittelun pääpainon ollessa kuitenkin ominaisuuksien kehittämisessä. Huhtikuussa joukkue kartoitti uusia pelaajia. Tämän hetkisessä kesäringissä on 28 nimeä, mutta joukkueen lopullinen kokoonpano tulee vielä päivittymään ennen kauden alkua. Onnistuneiden kartoitusten kautta paikan joukkueessa lunastaneet 18 pelaajaa muodostavat joukkueen tämänhetkisen rungon. Opiskelupaikat ja varusmiespalvelu varmistuvat joillakin myöhemmin ja pelaajasopimuksia tehdään sen mukaan kun kyseisen pelaajan asiat selkiävät. Ovet pidetään auki myös uusille pelaajille.

Kaksi tietä Mestikseen

Nuorten joukkueen tavoite syksyn Mestiksen alkusarjaan on pelata itselleen paikka kevään Mestiksen loppusarjaan. Sarja on kova ja tavoitteessa on tekemistä. Samalla Suomen maantiet tulevat jälleen joukkueelle tutuiksi: kuudentoista joukkueen sarjan lähimmät vastustajat tulevat Kokkolasta ja Kajaanista.

Henkilökohtaiset tavoitteet monen pelaajan kohdalla ovat miesten Mestisjoukkueessa. Seura haluaa tarjota omille pelaajilleen mahdollisuuksia miesten otteluihin ja kasvattaa samalla tulevia runkopelaajia omalle edustusjoukkueelle. A-ikäiset Tommi Ronkainen ja Lauri Nevala ovat jo tehneet sopimukset Roki Hockeyn joukkueeseen. Myös viimekauden A-joukkueesta ulos kasvanut Toni Nurminen kuuluu edustuksen harjoitusvahvuuteen. Edustusjoukkueiden harjoittelu alkaa elokuussa, mutta nuoret pelaajat harjoittelevat ikäluokkansa joukkueiden mukana lähes vuoden ympäri. Kesäharjoittelu on syytä käyttää hyväksi. Elokuusta eteenpäin parhaiden nuorten joukkueen pelaajien harjoittelu miesten joukkueen mukana tulee olevaa jatkuvaa ja A ja edustusjoukkueiden valmentajien yhteistyö tiivistä.

Lue lisää joukkueen valmennuksesta   
Lisää uutisia
A-nuoret
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat