Ilmoittautuminen Neve-Kiekkokouluun Kevät 2019

RoKin Neve-Leijonakiekkokoulu on suunnattu 4-7- vuotiaille lapsille ja siellä opetellaan jääkiekon lajitaitoja kisojen, leikkien ja pelien avulla. Taitotasoksi riittää se, että kiekkokoululainen pystyy itsenäisesti liikkumaan jäällä ja kykenee näin toimimaan osana isompaa ryhmää. Kiekkokoulun kevätkausi alkaa 8.1.2019 ja järjestetään viikottain sunnuntaisin.

Pakollisia varusteita ovat ristikollinen kypärä sekä kaulasuoja. Muut suojavarusteet, kuten polvisuojat, kyynärsuojat ja hanskat tuovat lisää mukavuutta esim. kaatuessa. Juomapullo on hyvä olla pitkänokkainen, jotta juominen onnistuu kypärä päässä ristikon läpi. Nimetkää pullo tai laittakaa jokin omalaatuinen merkintä. Luistimet tulee olla terävät, jotta harjoittelu on helpompaa ja mielekästä. Huolehdittehan myös, että luistimet ovat teroitettu. Kevät kiekkokoulun maksu on 60,- mutta jokaisella pelaajalla on mahdollisuus kokeilla ja tutustua toimintaan.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Ilmoita toimiva ja käytössäsi oleva sähköpostiosoite, jotta saat kaiken välttämättömän informaation kiekkokouluun liittyen.

Kiekkokoulun ohjaajina toimivat pääsääntöisesti pelaajien vanhemmat. Mikäli sinulta löytyy kypärä, luistimet, maila sekä luistelutaitoa (ei vaadi peli- tai valmennuskokemusta) lisäksi osaat heittäytyä mukaan lasten maailmaan, leikkeihin ja peleihin, niin tule mukaan ohjaajaksi.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ohjajaa (uudet ohjaajat) ilmoita siitä heikki.kemppainen@rovaniemenkiekko.fi

Kaikki ohjaajat saavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen sekä tunnukset Jääkiekkoliiton materiaalipankkiin. Koulutus järjestetään tarvittaessa

Tietosuojasuostumus: Hyväksymällä tämän suostun siihen että seura käsittelee Jopox palveluun tallennettuja ja seuratoimintaan liittyviä henkilötietojani / huollettavani henkilötietoja tietosuojan mukaisella tavalla.

Syntymävuosi

Pelaajan nimi
Vanhemman nimi
Vanhemman puhelinnumero
Vanhemman sähköposti
Monesko kausi kiekkokoulussa menossa
Tietosuojasuostumus: Hyväksymällä tämän suostun siihen että seura käsittelee Jopox palveluun tallennettuja ja seuratoimintaan liittyviä henkilötietojani / huollettavani henkilötietoja tietosuojan mukaisella tavalla.
Tietosuojasuostumus

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Leijona Kiekkokoulu