Reissuviikonlopulta voitto ja tasapeli
Julkaistu: 20.01.2019 00.00

RoKi C2 matkasi Nivalan Cowboysien vieraaksi lauantaina. Ottelussa nähtiin useampi erikoistilannemaali Cowboys rokotti ylivoimalla ja kahden miehen ylivoimalla kerran. RoKi puolestaan iski ylivoimalla kahdesti ja kahden miehen ylivoimalla kerran sekä alivoimalla kerran. Pelitilanteita hallitsi läpi ottelun hienokseltaan RoKi. Ottelu lukemat 5 - 8 (1-2 / 1-3 / 3-3).

#24 Ville Puotiniemi 2+2, #9 Tuomas Turppa 1+3, #17 Rasmus Pirttiperä 2+1, #61 Juho Sirviö 0+2, #20 Eero Repola 1+0, #5 Konsta Hämäläinen 1+0, #28 Viljami Kiiskinen 1+0, #16 Otso Riipi 0+1, #33 Miska Mäkitalo 0+1

#33 Miska Mäkitalo 31 torjuntaa

Sunnuntain reippaassa pakkasäässä joukkue matkasi Haukiputaalle rättihalliin pakkasmittarin näyttäessä aamulla -26 astetta. Vastaan asettui Ahmat/Kärpät Akatemia. Kylmästä hallista huolimatta itse ottelutapahtumasta tuli lämmin ja jäähyrikas. Jäähyminuutit kotijoukkueelle lukemin 38 - 10. RoKi aloitti ensimmäisen erän vauhdikkaasti mennen 14 minuutissa 3 - 0 johtoon. Isännät eivät tästä häkeltyneet vaan ajoivat erän loppuun mennessä lukemat maalin päähän 2 - 3. Toisen erän vei RoKi 0 - 1. Kolmannessa erässä kotijoukkue teki kaksi RoKin nollaa vastaan, joten loppulukemat 4 - 4 (2-3 / 0-1 / 0-2).

#10 Niklas Lukkarila 3+0, #9 Tuomas Turppa 1+0, #20 Eero Repola 0+1, #24 Ville Puotiniemi 0+1, #5 Konsta Hämäläinen 0+1, #17 Rasmus Pirttiperä 0+1.

#33 Miska Mäkitalo 25 torjuntaa

RoKi C2 seuraavat ottelut ovat 2.-3.2 Kajaanissa Hokkia vastaan ja Iisalmessa IPK/KK-81 joukkuetta vastaan. Otteluita voi seurata tulospalvelussa (pohjoinen).