F2 08, Leijonaliiga

RoKi F2 Sininen - Roki F2 valkoinen  6 - 8

Lappi Areena harjoitushalli 1

RoKi F2 sai isänpäivänä vieraiksi KeKin ja EtPo-72:n

Isänpäiväkakkujen jälkeen Roki F2 Siniset ja Valkoiset siirtyivät Lappi Areenan suuntaan harjoitushalli 1:ssä klo 13.15 alkavaan turnaukseen. Vieraiksi tulivat Kemijärveltä Keki ja Ylitorniolta Et-Po- 72.

Alkulämpöjen jälkeen pelaajat vetivät kamat niskaan ja siirtyivät jäälle. Ensimmäisessä pelissä Siniset ja Valkoiset mittelivät toisiaan vastaan. Pelissä oli vauhtia ja ryminää, tilanteet aaltoilivat molemmille tasaverroin. Lopulta Valkoinen joukkue punnersi niukan voiton ja pelin päättyessä taululla oli lukemat Sininen – Valkoinen 6-8. Toisessa pelissä Sininen joukkue kohtasi Et-Po 72:n. Vauhtia riitti edelleen jäällä ja lukemat taululla pelin lopussa Roki Sinisen hyväksi 10-5.

Roki Valkoinen sai vastaansa toisessa pelissä Kekin vauhdikkaan joukkueen ja jäikin hieman jyrän alle varsinkin ottelun ensimmäisessä erässä. Valmennuksen puoliajalla antaman ohjeistuksen jälkeen puolustuspelaamisen merkitys muistui mieleen ja ottelun loppua kohden Valkoinen pääsi paremmin peliin kiinni. Voitto lopussa kuitenkin ansaitusti Kekille numeroin 8-12. Hyvä tsemppaus joka tapauksessa valkoiselta joukkueelta!

Viimeisessä pelissä Kekin vauhdikkaan luistelun ja tehokkaan maalinteon tunsi Roki Sininen häviten ottelunsa numeroin 1-10. Yritystä kuitenkin riitti ja Sinisen joukkueen viimeisetkin voimanrippeet jäivät jäälle. Roki Valkoinen kohtasi viimeisessä pelissään Et-Po- 72:n. Peli oli nyt valmennuksen ohjeistuksen myötä paremmin kasassa ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille. Todella loistava maalivahtityöskentely ylitorniolaisten maalilla piti Et-Po- 72:n pelissä mukana loppuun saakka. Lopulta kuitenkin Valkoinen joukkue onnistui tarvittavien maalien teossa ja voitto lukemin 4-2.

Kannustus turnauksessa oli huippuluokkaa, samoin talkoohenki. Kiitokset pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille.

Raportti ja kuvat: Janne Poikajärvi