D2 Final Four voittoon!
Julkaistu: 01.04.2017 00.00

RoKi D2 otti jännittävien vaiheiden jälkeen työvoiton Ylitornion EtPosta lukemin 5 - 4 (2 - 2 / 3 - 2).

Final Fourin aamupäivän ensimmäisessä ottelussa isäntä RoKi otti Pellon Kiekon pihteihinsä ja vei ottelun 9 - 2 (4 - 2 / 5 - 0). Tulos tarkoitti RoKille finaali paikkaa ja PeKille valmistautumista pronssiotteluun. Toisessa ottelussa KiPS Kittilästä puolestaan isännöi Ylitornion EtPoa. Tasaisesta vääntämisestä huolimatta voitto EtPolle luvuin 1 - 4 (1 - 3 / 0 - 1).

Pronssiotteluun asettuivat vastakkain KiPS ja PeKi. Tasainen ottelu tarjosi ensimmäiseen erään maalit molemmille, toisessa jatkettiin tasan kumpaisenkin onnistuessa maalinteossa kerran. Ottelu eteni jatkoerään, jossa PeKi ratkaisi osumallaan kolmannen sijan ja pronssit Pelloon. Mitalit kävi luovuttamassa RoKin mestisjoukkueesta Tommi Siliänmaa.

Finaaliin asettuivat vastakkain RoKi ja EtPo. Vauhdiltaan ottelu oli turnauksen parasta antia, samoin tunnelmaltaan - siitä kiitos katsomoon molempien joukkueiden kannustajille! Tilanteet vaihtelivat päästä toiseen kumpaisenkin joukkueen taistellessa jokaisesta kiekosta ja neliöstä kaukalossa. Trilleri eteni vuorotteluperiaatteella. Maalin teon aloitti EtPo isäntien seuratessa omalla vuorollaan. Ensimmäinen erä tasan 2 - 2. Toisessa erässä RoKi aloitti puolestaan maalien tekemisen, EtPon seuratessa vuorollaan. Ottelun voittomaali syntyi neljä minuuttia ennen erän loppua ja voitto toisen erän myötä runkosarjan voittajalle RoKille 5 - 4 (2 - 2 / 3 - 2). Mitalit finalisteille luovuttivat RoKi Hockeyn toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta ja seuran yhteistyökumppanin edustaja ryhmäpäällikkö Matti Puranen Rovaniemen Prismasta.