D2 joukkueella voitokas viikonloppu
Julkaistu: 26.02.2017 00.00

RoKi D2 joukkue pelasi voitokkaan viikonlopun ja siirtyi sarjajohtoon. Toista sijaa pitävä Ivalon TuKi on kahden pisteen päässä, ottelun vähemmän pelanneena. Lauantaina vastassa Lappi Areenalla oli tuttua tutumpi Napapiirin Pantterit. Ensimmäinen erä mentiin lähes tasalukemissa RoKin vieden sen 3-2. Toisessa erässä kotijoukkue lisäsi pykälällä luistelua ja karkasi 11-3 voittoon, erä RoKille 8-1.

Aurinkoisena sunnuntai aamuna joukkue käänsi linja-auton keulan kohti Kittilää. RoKi aloitti maalinteon ajassa 00:24 ja vei erän nimiinsä 2-8. Toiseen erään suurin palo oli hiipunut, erä tasan 1-1 KiPSin kanssa. Ottelun tulos 3-9.

Joukkueen sarjaottelut jatkuvat hiihtolomaviikon jälkimmäisenä viikonloppuna, lauantaina 11.3 koti-ottelu Ylitornion Et-Poa vastaan klo 17:15 harjoitushalli 1 ja sunnuntaina 12.3 Ivalossa Tunturi-Kiekon vieraana klo 14:00. Kevätkauden viimeinen kierros RoKin osalta 18.3 jolloin vastaan asettuu Sodankylän SoPa harjoitushalli 1 klo 14:15.