Roki Rebelsin pelit päättyivät ensimmäiselle kierrokselle
Julkaistu: 28.02.2016 00.00

Oulun Kiekkolaser vei playoffs sarjan puhtaasti voitoin 2-0. Lauantain kotiottelussa Rebels taisteli hyvin ja pystyi luomaan vastustajaa enemmän maalipaikkoja. Tämä ei kuitenkaan auttanut sillä lähes 50 torjuntaa ottelussa tehnyt Kiekko-Laserin maalivahti Matti Hakonen piti huolen, että Laser jatkoi ansaitusti toiselle kierrokselle.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntö, jossa molemmat joukkueet onnistuivat luomaan vain muutaman maalipaikan. Kun Rebels ei omia paikkojaan hyödyntänyt laittoi vastustaja omat paikkansa tylysti sisään ja eätauolle siirryttiin Laserin 0-2 johtoasemassa. Toisen erän alkupuoliskolla Laser ampui tilanteeksi 0-3 ja peli näytti olevan selvä. Rebels ei kuitenkaan luovuttanut vaan jatkoi painostustaan. Lopulta ahkera yrittäminen palkittiin kun vahvasti läpi ottelun pelannut Tomi Hautala (2+1) kavensi yllättävällä kaukolaukauksella tilanteeksi 1-3. Rebelsiloa ei kuitenkaan kestänyt kauan sillä Laser lisäsi maalillaan erän päätöstilanteeksi numerot 1-4. Kolmannessa erässä Rebels nousi vielä hienosti taisteluun mukaan ja Taneli Marjeta laukoi viivalta tilanteeksi 2-4.

Rebelsnousu katkesi kuitenkin playoffs ottelun arvolle ikävällä tavalla kun lähes puolen metrin paitsioasemassa ollut Laser-pelaaja pääsi kuin varkain läpiajoon ja maalintekoon. Ottelun lopussa Rebels yritti vielä tasoittaa peliä ottamalla maalivahdin pois kahteen otteeseen. Tämä riskinotto ei kuitenkaan onnistunut vaan Laser teki kaksi maalia tyhjiin. Pientä lohtua saatiin kun Rebelsin Tomi Hautala kavensi loppunumeroiksi 3-7.