RoKin naisten viestinnästä ja markkinoinnista vastannut Arno Hämäläinen jättää tehtävänsä
ROKI NaisetJulkaistu: 12.10.2021 13.10

RoKin naisten viestinnästä ja markkinoinnista vastannut Arno Hämäläinen jättää tehtävänsä

RoKin naisten viestinnästä ja markkinoinnista vastannut Arno Hämäläinen jättää tehtävänsä vuodenvaihteessa.

Keväällä 2020 seuraan tulleella Arno Hämäläisellä on ollut joukkueessa useita vastuualueita kuten viestintä ja markkinointi liiga- ja akatemiajoukkueen Pilkkeen osalta, sisällöntuottaminen sosiaaliseen mediaan, printtimateriaaleihin ja ottelutapahtumaan, yhteistyökumppanuuksien hallinta ja neuvottelu sekä ottelutapahtuman suunnittelu ja koordinoiminen. Hämäläinen on myös reissannut lähes kaikilla liigajoukkueen vierasreissuilla ja ollut tiiviisti mukana arjessa. Viimeisimpänä näkyvänä tehtävänä Hämäläinen suunnitteli liigajoukkueen uudet peliasut.

- Eniten tulee ikävä näitä ihmisiä, joista on vaikeimpina hetkinä saanut energiaa tehdä töitä naisten ja tyttöjen unelmien eteen jääkiekossa. Elämäntilanteeni johdosta minun on nyt kuitenkin tullut aika jatkaa eteenpäin elämässäni. Vielä ei ole silti hyvästien aika, vaan ennen vuodenvaihdetta varmistetaan, että hommalle on jatkajia. Tämä on hieno paikka kehittää itseään tekijänä ja oppimaan uutta, joten kannattaa hakea mukaan, kertoi Hämäläinen päätöksestä.

RoKin kausi Naisten Liigassa jatkuu tulevana viikonloppuna vierasotteluilla Hämeenlinnassa ja Turussa. Seuraavat kotiottelut pelataan 6.-7. marraskuuta, jolloin Lappi Areenalle vastaan saapuvat Kiekko-Espoo ja Tampereen Ilves.