Huippusuosittu "RoKi varustekirppis" Su 26.9.2021
Rovaniemen KiekkoJulkaistu: 17.09.2021 12.28

Huippusuosittu "RoKi varustekirppis" Su 26.9.2021

Seuramme harrastajamäärät ovat nousseet mahtavasti viime vuosien aikana ja varusteiden kysyntä on iso niin pienillä kuin isommillakin harrastajilla. Kirppikseen voi tuoda varastoihin jääneitä ylimääräisiä varusteita myytäväksi tai tulla tekemään itse löytöjä. Jääkiekkovarusteiden lisäksi myyntiin voi tuoda urheiluvälineitä ja -tavaroita sekä tekstiilejä.

RoKi kirppis järjestetään sunnuntaina 26.9. klo 10.00 - 16.00 yläkäytävällä. Kiekkokoululaiset ja U8 Leijonat ryhmä aloittavat kautensa samana päivänä ja myös hiukan vanhemmilla junioreilla on harjoituksia sekä pelejä käynnissä samaan aikaan. Joten varusteista kiinnostuneita ostajia tulee varmasti olemaan hyvin paikalla.

Ohjeistusta tavaroiden myyjille:
Myymme tavarat puolestasi, tuo tavarat junnukioskille:
ma 20.9. - pe 24.9. klo 17-20.

Voit jättää tavarat myytäväksi, jolloin myynnistä menee 10 %:a rokin junioritoiminnan hyväksi. Myymättä jääneet tavarat voit hakea pois sunnuntaina 26.9. klo 20 mennessä tai Junnukioskilta sen ollessa auki.

Merkitse kaikkiin myytäviin tavaroihin koko, hinta ja nimesi tai nimimerkkisi esim. maalarinteipillä. Lisäksi tee kaikista tuoduista tavaroistasi lista, johon tuotteiden lisäksi merkitse yhteystietosi (puhnro) ja tarvittaessa til.nrosi. Alla linkki sivujen materiaalipankkiin josta löytyy valmis tavaralista suoraan käyttöön tai malliksi. Lataa tiedosto nimeltä "RokiKirppis tavralista pohja.docx".


HUOM. voit myös lahjoittaa käyttökelpoiset tavarat seuralle (esim. pelivarusteita/oheisharjoitteluvälineitä), jolloin riittää kun tuot tavarat hallille. Myynnistä saadut tulot menevät lyhentämättömänä seuran yhteisten harjoitusvälineiden hankintaan. Seura varastoi myymättä jääneet varusteet ja laittaa ne myytäväksi seuran varustepörssi -sivuille tai käyttää niitä harrasteryhmien toiminnassa.

Tiedustelut / kysymykset: niko.kivinummi(at)rovaniemenkiekko.fi tai puh: 045 2388586 (vastaus arkipäivinä klo 12.00-18.00)

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia Areenan yläkäytävälle ja tukemaan samalla RoKin junioritoimintaa.