Kausi käyntiin!
ROKI U18Julkaistu: 13.08.2021 21.45

Kausi käyntiin!

Roki U18 - joukkueen runko on kasassa ja valmiina aloittamaan kauden. Kauteen valmistautuminen on aloitettu jo keväällä läpi koko kesän harjoitellen ohjatusti ja omatoimisesti. Jäällä joukkue on harjoitellut laadukkaasti kesätauon jälkeen nyt kolme viikkoa. Joukkuetta luotsaava päävalmentaja Juuso Nieminen kuvaa joukkuetta urheilulliseksi ja motivoituneeksi.

- Odotukset on jatkaa hyvin tehtyä työtä -04 ja -05 ikäluokkien kanssa myös tämän kauden. Pelaajien kehitys on keskiössä ja sitä kautta on mahdollisuus pärjätä myös joukkueena, Nieminen kertoo.

Tälle kaudelle joukkueen taakse on rakennettu Juuso Niemisen lisäksi ammattitaitoinen valmennustiimi. Päävalmentajan roolissa Nieminen vastaa pelaajien kehityksestä kokonaisuutena, ottaen huomioon myös jääkiekon ulkopuolisia asioita kuten urheilijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen sekä 2. asteen urheiluakatemiaharjoittelun. Harri Turppa vastaa omalla ammattitaidollaan joukkueen fysiikkaharjoittelusta sekä on mukana myös jääharjoitteluvalmennuksessa. Samu Paajanen toimii toisena apuvalmentajana isossa roolissa erityisesti jääharjoittelussa, varsinkin puolustajien valmennuksen osalta. Lisäksi valmennusryhmää täydentää jo viime kaudeltakin tuttu maalivahtivalmentaja Niko Mäki. Niko on tehnyt vuoden laadukasta työtä maalivahtien kanssa ja näin ollen on hienoa jatkaa hänen kanssaan myös tulevallakin kaudella. Joukkueen johtoryhmässä toimivat joukkueenjohtajat Tanja Mäki-Runsas ja Tiina Yrjänheikki sekä arvokkaasta huollosta vastaavat Mikko Uimonen ja Jyrki Karjalainen.

Kausi käynnistellään viidellä harkkapelillä, joista kaksi pelataan Kärpät Teamiä, yksi Kärpät Akatemiaa, ja kaksi Kajaanin Hokkia vastaan. Ensimmäiset harkkapelit pelataan la 14.8 Lappi Areenalla Kärpät Teamiä vastaan, joten tulehan kannustamaan! Sunnuntaina 15.8 mennään sitten vastavierailulle Ouluun.

Pysy mukana ja muista kannustaa meitä!

Seuraa meitä:

Instagramissa - rovaniemenkiekkou18

Facebookissa - RokiU18


Joukkueen uusimmat uutiset