Hyökkääjäkaksoset Iida ja Emma Lappalainen RoKiin ensi kaudeksi!
Julkaistu: 10.05.2021 11.10

Hyökkääjäkaksoset Iida ja Emma Lappalainen RoKiin ensi kaudeksi!

Hyökkääjät Iida Lappalainen, 15, ja Emma Lappalainen, 15, ovat solmineet pelaajasopimukset RoKin naisten edustusjoukkueeseen.

Ivalolaislähtöiset hyökkääjät saapuvat Rovaniemelle Tunturi-Kiekosta, jossa on tehty viime vuosina erittäin hyvää työtä tyttökiekon saralla. Lahjakkaiden pelurien otteet ovat vieneet muun muassa vuosi sitten Jääkiekkoliiton tyttöjen Pohjola-leirille, sekä viime syksyn Tulevaisuuden tähdet -leirille. Kolmen päivän päästä 16 vuotta täyttäviltä kaksosilta löytyy myös aiemmilta kausilta kaksi pelattua ottelua Naisten Mestiksessä RoKin riveissä.

Päävalmentaja Tuomas Liitola on tyytyväinen kahden lahjakkaan ja työteliään pelurin saapumisesta Napapiirille.

- Emman ja Iidan kehitys on mennyt valtavasti eteenpäin viime vuosina ja he tulevat Rovaniemelle hyvällä asenteella. Heillä on molemmilla tehokas laukaus, joita toivottavasti nähdään paljon ensi kaudella, kommentoi Liitola.


Lappalaiset saapuvat Rovaniemelle innoissaan uusista haasteista uudessa ympäristössä.

- Kausi 2021-22 on ensimmäinen kauteni RoKissa, ja olen siitä todella innoissani. Olen valmis kehittymään ja treenaamaan täysillä. Odotan innolla tulevaa, kertoi Emma Lappalainen tulevasta.

- Tämä tulee olemaan ensimmäinen kauteni RoKissa. Olen innoissani Rovaniemelle muutosta ja uudesta harjoitusympäristöstä. Odotan innolla treenejä uuden joukkueen kanssa, totesi Iida Lappalainen.

Osallistu RoKin naisten kausarihaasteeseen, ja näe ensi kauden liigapelit vain 39 eurolla! Varaa omasi 1.6. mennessä: https://bit.ly/liigaalapissa