Jenna Pirttijärvi ja Aino Karppinen siirtyvät lokakuun mittaisella lainasopimuksella Luulajaan
Julkaistu: 28.09.2021 19.31

Jenna Pirttijärvi ja Aino Karppinen siirtyvät lokakuun mittaisella lainasopimuksella Luulajaan

RoKin naisten liigajoukkueen hyökkääjä Jenna Pirttijärvi, 27, ja puolustaja Aino Karppinen, 23, siirtyvät lokakuun mittaisella lainasopimuksella Ruotsin SDHL-liigassa pelaavan Luleå HF:n riveihin. Pelaajat ovat Luleån käytettävissä jo ensi viikonlopun otteluissa.

Luleå on SDHL:n hallitseva mestari ja Ruotsin viime kausien todellinen menestysjoukkue kolmella perättäisellä mestaruudellaan. Joukkueessa pelaa useita Naisleijonista tuttuja suomalaispelaajia, kuten puolustajat Jenni Hiirikoski ja Ronja Savolainen, sekä hyökkääjät Petra Nieminen, Noora Tulus ja Viivi Vainikka.

- Luleå kysyi Jennan ja Ainon tilannetta meiltä, ja halusimme mahdollistaa tämän tilaisuuden heille urallaan. Joukkueena olemme tietysti harmissamme kahden kovan pelaajan menetyksestä, mutta toisaalta voimme olla ylpeitä Euroopan ykköseuran olevan kiinnostuneita kahdesta lappilaispelaajasta. Toiveena on pohjoisen joukkueiden yhteistyö tulevaisuudessakin, kommentoi RoKin naisten liigajoukkueen päävalmentaja Tuomas Liitola.

Artikkelikuvassa Jenna Pirttijärvi. Kuva: Arno Hämäläinen