Maajoukkuepuolustaja Aino Karppinen jatkaa RoKissa!
Julkaistu: 01.06.2021 09.55

Maajoukkuepuolustaja Aino Karppinen jatkaa RoKissa!

Puolustaja Aino Karppinen, 22, on tehnyt jatkosopimuksen RoKin naisten liigajoukkueen kanssa.

Karppinen palasi vuosi sitten kahden Oulun Kärpissä vietetyn kauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa RoKiin. Naisten liigajoukkueessa Karppinen oli tärkeä osa sinisten peliä 16 ottelussa, joissa syntyivät tehot 4+5. Lisäksi Karppinen pelasi 21 ottelua RoKin poikien U18 Mestis-joukkueessa ja yhden ottelun RoKin U16 SM-sarjajoukkueessa. Karppinen kuuluu myös Naisleijonien vakiopelaajiin - vahvat otteet ja ahkera työ palkittiinkin valinnalla Suomen joukkueeseen Kanadan MM-kisoihin, jotka siirtyivät keväältä elokuulle.

Karppinen jatkaa mielellään Rovaniemen laadukkaissa urheiluolosuhteissa.

- Viihdyn täällä, ja saimme hommat toimimaan hyvin RoKissa, eikä ole mitään syytä lähteä pois. Odotan innolla taas, että uusi kausi päästään aloittamaan, kommentoi Karppinen.

Naisten päävalmentaja Tuomas Liitola on tyytyväinen tärkeän pelaajan jatkosta RoKissa.

- Ainon nousu MM-kisajoukkueeseen ja hyvin onnistunut kausi poikien sekä naisten mukana ei ollut sattumaa, vaan tulosta Ainon hyvin tekemästä työstä ympäristössä, joka sitä hyvin tukee. Aino on pelaaja, joka pystyy omalla panoksellaan kääntämään otteluiden lopputuloksia omalle joukkueelleen - meidän kannalta loistavaa, että hän tekee sitä maajoukkueen lisäksi RoKissa, kertoi päävalmentaja Liitola.