Kauden ensimmäiset pelit pelattiin 25.9. Rovaniemellä
Julkaistu: 26.09.2021 14.24

Kauden ensimmäiset sarjaottelut pelattiin Lappi Areenalla lauantaina 25.9.2021 ja RoKi Keltainen sai vieraakseen Kemin Lämärit. Lämärit teki ottelun avausmaalin ajassa 02:08, mutta sitten RoKi Keltainen sai heilutettua vastustajan verkkoa kaksi kertaa ja lähti toiseen erään tulostaulun näyttäessä lukemia 2-1. Ottelun toisessa erässä RoKi Keltainen laittoi isomman vaihteen päälle sillä seurauksella, että ottelu päättyi lopulta RoKi Keltaisen voittoon lukemin 8-3. Joukkueen valmentaja Tero Lehtorannan mukaan joukkueen asenne oli juuri sellainen kuin peleissä tulee ollakin ja kaikenlainen turha "leijuminen" pidettiin pelistä pois. Pelin loppupuolella tosin maalit taisivat alkaa kiilumaan silmissä, joka hieman vaikeutti asioita.
- "Opeteltavaa riittää, se on selvä."

RoKi Sininen puolestaan pelasi lauantaina ottelut sekä Kiekko-Laser Valkoista, että Punaista vastaan. RoKi Sinisen ja Kiekko-Laser Valkoisen ottelussa RoKi lähti toiseen erään johtoasemassa lukemin 2-1, mutta toisessa erässä Kiekko-Laser tasoitti ensin lukemat 2-2 ja viimeisten peliminuuttien aikana sai tehtyä kolmannen maalinsa. Ottelu päättyi siis lukemiin 2-3 Kiekko-Laser Valkoisen viedessä voiton.

RoKi Sinisen ja Kiekko-Laser Punaisen välisessä kamppailussa Kiekko-Laser tasoitti toisessa erässä ensin lukemat 2-2, ja teki heti perään kolmannen maalin, joka myös siivitti joukkueen lopulta voittoon. RoKi Sinisen hurja taistelu tasoitusmaalin eteen ei aivan riittänyt, sillä summeri soi ja tämäkin ottelu päättyi lukemiin 2-3 Kiekko-Laserin hyväksi. Vastuuvalmentaja Mika Handin mielestä RoKi Sinisen asenne, yritys ja taisteluilme olivat molemmissa otteluissa hyvät, joten puolustuspeliin voidaan olla tyytyväisiä.
- "Kiekolliseen peliin jäi vielä parannettavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin!"