Kauden 2019-20 palkitut: ROKI B
Julkaistu: 28.04.2020 00.00

Kauden 2019-20 palkitut: ROKI B


Tsemppari pelaaja: Petteri Pyykönen

Loi omalla olemuksellaan ja puheillaan hyvän ilmapiirin niin aitiossa, kopissa kuin hallin ulkopuolellakin. Tähän auttoi varmasti myös se, että Pyykin kanssa on helppoa olla tekemissä hyvän huumorintajunsa ansiosta.


Tunnollinen pelaaja: Jarkko Turpeenniemi

Osoitti kauden aikana todellista kiinnostusta omaa kehittymistään kohtaan ja vei itseään pelaajana monella osa-alueella eteenpäin. Turbo toteuttaa asioita sovitulla tavalla ja on tästä syystä hyvä esimerkki siitä, miten nopeasti kehitystä voi tapahtua, kun likoon laitetaan kaikki mitä Bauerin puntista irtoaa.

Fair Play pelaaja: Arvi Viinikkala

Kylmän rauhallinen Punkku. Ei kupli kovimmankaan paineen alla, vaan kykenee pitämään pään kylmänä ja keskittymään olennaiseen. Kunnioittaa jokaista lajin parissa toimivaa henkilöä aina kun ilmestyy hallille.


Luottopelaaja: Miska Merkkiniemi

Iso, hyvät puolustuspelitaidot omaava pelaaja kenet voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Kiekollisesti vahvalla pelaajalla on yksi heikkous; serbialainen lätty- Ronkku oman maalin takaa Hermesläisen mailan lapaan oman maalin eteen onnistuu vaikka silmät kiinni.



Ratkaisupelaaja: Eelis Myllyniemi

Kasvoi ihmisenä ja pelurina kauden aikana metri kaupalla. Oppi arvioimaan omaa pelaamistaan, mistä syystä sai synkän jakson jälkeen hanat auki kevätkaudelle. Loistavan laukauksen, sekä kiekolla pelaamisen taidon omaava pelaaja teki tuhojaan, monesti myös ratkaisuhetkinä.


Vuoden pelaaja: Väinö-Pekka Niemelä

Kevään aikana useampaan otteeseen edustusjoukkueen ja A- junioreiden harjoituksissa käynyt Väiski oli johtava pelaaja koko kauden ajan. Hyvillä puolustuspelitaidoilla varustettu ja hyvin hyökkäyksiä tukeva puolustaja kehittyi valtavasti kauden aikana. Edessä on seuraava askel kohti huippu-urheilua.





Seuran uusimmat