Maalivahtijäät syyskaudelle 2018 jaettu
Julkaistu: 26.07.2018 00.00

Maalivahtijäät syyskaudelle 2018 jaettu

Rovaniemen Kiekon joukkueet aloittavat ensi viikolla jääharjoittelun ja sen vuoksi on aika julkistaa myös tulevan kauden maalivahtijäiden ajankohdat sekä tietyt pääperiaatteet.

Maalivahtijäät ovat aina maanantaisin harjoitushalli kakkosessa klo 19.30 - 20.20. Seuran maalivahdit on jaettu kahteen ryhmään niin, että nuorempien ryhmässä ovat F2-D1 -joukkueiden maalivahdit ja vanhempien ryhmässä C2-B -joukkueiden maalivahdit. Maalivahtijäät alkavat 13.8 vanhempien ryhmän vuorolla ja nuorempien 10.9. Harjoitusvuorot pystyt tarkistamaan seuraavasta linkistä: http://rovaniemenkiekko.fi/joukkueet/3432/kalenter...

Elokuun aikana seuran kaikki maalivahdit tullaan kutsumaan kotisivuilla olevalle maalivahtien omalle sivustolle, jonka kautta teille tullaan jakamaan erilaista materiaalia sekä informaatio koskien maalivahtipeliä. Toiveissa on, että jatkossa päivitätte omalta osaltanne pelaajan sekä huoltajan tiedot Jopoxissa, että tarvittaessa meidän on helppo tavoittaa teidät - jos tarvitsemme peleihin tai reeneihin pikaista tuuraajaa. Lisäksi tulevalla kaudella kaikki maalivahdit ilmoittautuvat tuleviin tapahtumiin pukukopin kautta ja mielellään edellisen viikon perjantaihin mennessä. Tämä järjestely siksi, että osaamme suunnitella harjoitukset oikealle määrälle maalivahteja sekä kutsua paikalle tarvittavan määrän laukojia.


Lisätietoja Rovaniemen Kiekon maalivahtiasioissa antaa:

Kimmo Mäki

Maalivahtikoordinaattori

040 848 0539

kimaki1986@gmail.com




Seuran uusimmat