Tukea harrastamiseen
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

Tukea harrastamiseen

Tukien hakeminen tapahtuu aina seuran kautta, joten ensimmäinen askel on jutella asiasta oman joukkueenjohtajan tai muun seuran toimihenkilön kanssa. Seurasta osataan vastata tukihakuun liittyviin kysymyksiin tai vähintään selvittää asiat ja huolehtia, että tieto kulkee koko seuran pelaajille ja näiden perheille.

Jääkiekkoliiton maksamien tukien haku tapahtuu kahdessa osassa, keväisin tukea voivat hakea vanhempien pelaajien perheet ja syksyisin nuorempien. Tuet maksetaan rahastosta, jonka varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta, Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaneilta ja Suomessa järjestettyjen MM-kisojen voittovaroista.

Jääkiekkoliiton lisäksi vähävaraisten junioreiden kiekkoharrastusta tuetaan myös mm. Pelaajayhdistyksen Olympia- ja A-maajoukkuerahaston kautta. Omat järjestelmänsä harrastamisen taloudelliseen tukemiseen löytyvät myös suuremmilta seuroilta.

Kevään koittaessa B-, C- ja D-juniorit voivat hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin - huhtikuussa alkavassa tukihaussa haettavaksi tulevat kauden 2018-19 kausimaksuihin kohdistettavat tuet.

Haku tapahtuu tuttuun tapaan seurojen kautta ja itse hakuaika on 9.-27.4.2018. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Päätökset tukien saajista ilmoitetaan tukea hakeneille seuroille juhannukseen mennessä.

Tuet maksetaan seuran tilille 14.9.2018 mennessä jos pelaaja jatkaa pelaamistaan myös tulevalla kaudella. Seura kohdistaa pelaajalle myönnetyn tuen tämän kausimaksuihin seuran käytännön mukaisesti.

Tukisummat on porrastettu harrastusmaksujen tavoin ikäluokittain - kauden 2018 tukisummat ovat seuraavat:
D // 700 euroa
C // 1 100 euroa
B // 1 300 euroa

Lisätietoa tukihausta löytyy Finhockey-sivujen vanhempien ja joukkueiden osioista.


Seuran uusimmat