Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkoon!
Julkaistu: 08.08.2017 00.00

Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkoon!

Jääkiekkokausi on alkamaisillaan myös tyttöjen osalta. RoKi tytöt aloittavat harjoituskautensa syyskuun alussa ja ilmoittautuminen tulevalle kaudelle on nyt avattu. Tytöt harjoittelevat tulevalla kaudella kaksi kertaa viikossa, vakiovuorot ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18.20 ja sunnuntaisin klo 11.30-12.20. Jokaisen harjoituksen jälkeen on lisäksi 30 min oheisharjoitus.

RoKi tytöt on jaettu kahteen ryhmään, F-tytöt ja D-tytöt. F-tytöt ovat 07- ja nuorempia, D-tytöt 06- ja vanhempia. 01 syntyneet ja vanhemmat voivat ilmoittautua RoKin harrastenaisiin. Alaikärajaa F-tytöissä ei ole, mutta vähimmäisvaatimus on, että lapsi pystyy luistelemaan ja toimimaan itsenäisesti jäällä ilman vanhemman tukea. Jos luistelutaito on vielä hakusessa, suosittelemme lapsi-vanhempi luistelua. Tyttöjen toimintaan pääsee mukaan läpi kauden.

Tule kokeilemaan ja katsomaan paikanpäälle jos mietityttää ja ilmoittaudu vasta sitten! Kokeilukerralla riittää, että mukana on luistimet, kypärä ja maila. Ilmoittautumisen jälkeen pakolliset varusteet ovat luistimet, maila, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja polvisuojat. Muita varusteita suositellaan (pieneksi käyneitä varusteita kannattaa tiedusteilla muilta vanhemmilta). F-tyttöjen kuukausihinta on 40 €/kk ja D-tyttöjen 60 €/kk, hinta sisältää 2 x jäät viikossa, pelipaidan harjoituksissa, omat sukat, pelimatkat.

RoKi tytöt pelaavat kauden aikana pelejä Lapin muita tyttökiekkojengejä vastaan. Peleihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Jos kiinnostuitte tai haluatte kuulla lisää toiminnastamme, olkaa yhteydessä sofia.pohjanen@rovaniemenkiekko.fi

Ilmoittaudu TÄSTÄ



Seuran uusimmat