C1 Sarjan päätösotteluissa paljon pelissä
Julkaistu: 14.03.2017 00.00

C1 Sarjan päätösotteluissa paljon pelissä

Voittamalla molemmat jäljellä olevat ottelut Rokilla on mahdollisuus nousta kärkikaksikkoon ja Mestiksen Final four turnaukseen. Matkalla lopputurnaukseen on tosin kaksi vuorta kiivettävänä: Lauantaina S-Kiekko kotona ja sunnuntaina Hokki vieraissa. Jälleen kerran vastustajat ovat isoja ja heitä on paljon.

JOUKKUEOttelutPisteet & ME
Pelaamatta (koti/vieras)
1. KKP13
35 +41su S-Kiekko (k)
2. S-Kiekko12
32 +35la ROKI (v), su KKP (v)
3. ROKI12
29 +20
la S-Kiekko (k), su Hokki (v)
4. Hokki
13
20 +12
su ROKI (k)


S-Kiekko on ainoa vastustaja jota rokilaiset eivät ole tällä kaudella voittaneet. Kovassa iskussa oleva Hokki puolestaan jyräsi viikonloppuna Tampereen joukkueet yhteismaalein 20-1. Vastustajien harmiksi Roki on kuitenkin osoittanut olevansa parhaillaan juuri vaikeimmissa tilanteissa.

Kävipä viikonloppuna miten tahansa C1 joukkueen tarina on jo tässä vaiheessa ollut vertaansa vailla. Kauteen lähdettäessä Rovaniemeltä, Ylitorniolta, Kittilästä ja Ranualta koostuvan pelaajiston pienentynyt pääluku aiheutti huolia. Myös hyvää työtä tehnyt johtoryhmä meni uuden kauden myötä kokolailla uusiksi. Onneksi huoltaja Mika Korsumäki ja maalivahtivalmentaja Mika Kortetjärvi jatkoivat omissa ruuduissaan.

- Keväällä muutama poika heitti leikin sikseen ja me mietittiin, että mitenkähän saadaan joukkue kasaan. Kesällä pelaajat osoittautuivat koviksi harjoittelijoiksi ja ajattelimme meillä olevan mahdollisuudet yltää Mestikseen. Syksyllä joukkue taipui muttei murtunut. Päinvastoin. Tajusimme viimeistään viidennen yhden maalin voiton jälkeen miten vahva tämä joukkue on. Pojat ovat jo tässä vaiheessa venyneet parhaimpaansa niin monta kertaa, että en ylläty enää mistään. Kertoo valmentaja Mika Uramo

Yksi venyjistä on ollut Pohjolaleiriltä U16 maajoukkue-ehdokkaisiin valittu Eetu Palovaara. - Eetu on astetta hurjempi kaveri. Hämmästyttää miten paljon voimaa, nopeutta ja sisua mahtuu yhteen poikaan.

Kauden aikana joukkue on vahvistunut Lämäreistä siirtyneellä Veeti Kaitallalla ja viimeksi SoPasta tuleella Joonas Harjulla. Ilman heitä edellinen viikonloppu saman aikaisine sarjapeleineen ja Pohjola-leireineen olisikin ollut tekemätön paikka.

Siniset saavat Pohjolaleirillä esiintyneet Eetun ja Aleksi Korhosen taas mukaan viikonlopuksi. Myös toinen Kittilän vahvistus Veetu Korpi-Halkola tekee paluun kokoonpanoon. Harri Eskola sen sijaan loukkaantui KooVee ottelussa ja hänen tilanne selviää vasta viikonloppuna.

Tervetuloa kannustamaan Siniset C-pojat voittoon kauden viimeisessä kotiottelussaan. Taitoluistelukisojen vuoksi ottelu pelataan Lappi Areenan harjoitushalli 2:ssa.

C1 Mestistä

La 18.3. klo 13:10 ROKI vs. S-Kiekko, HH2


Seuran uusimmat