Jää-Tiikerit jäivät RoKi naisten jalkoihin
Julkaistu: 30.01.2017 00.00

Lauantaina RoKi Naiset sai vieraakseen Mäntsälän Jää-Tiikerit. Mäntsälässä RoKi koki tappion ennen joulua hieman draivittomalla pelillä. Tarkoitus olikin päästä heti ottelun alussa kuskin paikalle ja saada ottelusta tärkeät pisteet kotiin.

Ensimmäinen erä onkin RoKin suvereenia hallintaa. Ajassa 7:04 Majo Ämmälä päästää vihdoin kotijoukkueen maalittomuuden piinasta. Useamman hyvän yrityksen jälkeen Samppa Kontiosalo kaivaa kiekon maalin sivustalta syöttäen sen maalin eteen Lellu Pekkalalle, jonka laukauksen ripariin ehtii ensimmäisenä Majo siirtäen kiekon ensimmäistä kertaa vieraiden maaliin. Puoli toista minuuttia myöhemmin samanlainen meno jatkuu Jää-Tiikereiden kenttäpäässä. Ela Lahtela, Ines Lukkarila ja Ira Kumpula saavat myllyn päälle, ja lopulta Ira survoo kiekon maaliin ajassa 8:24 ketjukavereidensa saadessa syöttöpisteet. Erätaukoa lähdettiin viettämään lukemissa 2-0.

Toiseen erään tahti lamaantuu ja viimeistään Ineksen koettua kovia hyökkäyspäädyn kulmassa, joutuu kotijoukkue tosissaan etsimään pelihuumoria kaukalon nurkista. Vieraat kaventavat ottelun tilanteeksi 2-1. Ajassa 35:58 ylivoima tuottaa tulosta ja Kapi Karppinen pääsee lukuisien RoKi-yritysten jälkeen sijoittamaan laukauksensa maskin takaa tarkasti Jää-Tiikerien maaliin. Syötöille pääsivät Lintta Sirviö ja Samppa Kontiosalo. Reilu minuutti kotijoukkueen maalista vieraat kuitenkin pääsevät iskemään kavennusmaalin ja erätaukotilanteeksi 3-2.

Erätauolla RoKi-lauma kokosi itseensä virkaylpeyttä ja päätti unohtaa toisen erän seisoskelun ja lähteä jälleen pelaamaan ottelua. Niskalenkki itsestä tehosi ja erä käynnistyi paljon edellistä livakammin. Kun ottelua on pelattu 46:29 pääsee Majo jälleen tekopaikoille ja iskee Kapin syötöstä jo hieman helpottavasti ottelun tilanteeksi 4-2. Jää-Tiikerit iskevät ahnaasti päälle, mutta kotijoukkue ei anna periksi. Ottelun loppulukemat sinetöi lopulta tyhjään maaliin komealla onetimerilla Ela Lahtela Sampan ja Lintan esityöstä ajassa 57:59. Loppulukemiksi kotijoukkueelle 5-2 -voitto.

RoKi - Jää-Tiikerit 5-2