Terveisiä vaihtopenkin takaa vol 2
Julkaistu: 07.01.2017 00.00

Terveisiä vaihtopenkin takaa vol 2

Joukkueisiin tulee muutoksia ja kokeillaan eri kokoonpanoilla nyt keväällä. Pelilliset suoritukset ovat olleet oikein onnistuneita. Syksy on treenattu perustaitoja ja ne ovat jokaisella pojalla kehittyneet. Myös kevään puolella odotettavissa eteenpäinmenoa niin henkilökohtaisten taitojen kuin joukkuepelinkin kannalta. Tämä tietenkin edellyttää treeneissä käyntiä ja omatoimistakin tekemistä. Meidän pojilla treenimotivaatio on kyllä ollut kiitettävällä tasolla.

Syksyn painopiste on ollut luistelussa ja isossa roolissa se tulee olemaan myös keväällä. Luistelutaidon kehittymisen myötä olemme pärjänneet myös leijonaliiigan peleissä oikein kivasti. Välissä vastustaja on saattanut olla vähän lirissä meidän vikkelien poikien kanssa.

Uusia pelaajia on liittymässä joukkueeseen ja tämä on positiivinen signaali siitä, että jäällä olemme onnistuneet kovan treenamisen lisäksi myös pitämään hauskaa.


Kuva Jani Repo.

Joululomalla pelattiin harjoituspelejä RoKi F1 ja G09 -joukkueiden kanssa ja kuten kuvasta näkyy, F2 joukkue valmistautuu myös harjoituspeleihin tyylillä - kiitos meidän loistavan monitoimi-huoltajan Janin!

Seuran uusimmat