Roki kirppis sunnuntaina 15.1.
Julkaistu: 03.01.2017 00.00

Roki kirppis sunnuntaina 15.1.

Seurassamme on aloittanut viimeisen vuoden aikana paljon uusia harrastajia ja varusteiden kysyntä on iso niin pienillä kuin isommillakin harrastajilla. Kirppikseen voi tuoda varastoihin jääneitä ylimääräisiä varusteita myytäväksi tai tulla tekemään itse löytöjä. Jääkiekkovarusteiden lisäksi myyntiin voi tuoda urheiluvälineitä ja -tavaroita sekä tekstiilejä.

RoKi kirppis järjestetään sunnuntaina 15.1. klo 10 - 15 yläkäytävällä. Kiekkokoulu kauden avauspäivänä hallilla käy yli 100 4-9 -vuotiasta junnua, joten varusteista kiinnostuneita ostajia on varmasti paikalla.

Ohjeistusta tavaroiden myyjille:
Myymme tavarat puolestasi, tavarat voi tuoda junnukioskille:
ma - to (9.-12.1.) klo 17-20 tai la (14.1.) klo 10-18

Voit jättää tavarat myytäväksi, jolloin myynnistä menee 10 %:a rokin junioritoiminnan hyväksi. Myymättä jääneet tavarat voit hakea pois sunnuntaina 15.1. klo 18 mennessä tai maanantaina klo 17 - 20 Junnukioskilta.

Merkitse kaikkiin myytäviin tavaroihin koko, hinta ja nimesi tai nimimerkkisi esim. maalarinteipillä. Lisäksi tee kaikista tuoduista tavaroistasi lista, johon tuotteiden lisäksi merkitse yhteystietosi (puhnro) ja tarvittaessa til.nrosi.

HUOM. voit myös lahjoittaa tavarat seuralle, jolloin riittää kun tuot tavarat hallille. Myynnistä saadut tulot menevät lyhentämättömänä seuran stipendirahastoon, josta jaetaan keväällä stipendejä vähävaraisille perheille. Seura varastoi myymättä jääneet varusteet ja laittaa ne myytäväksi seuran varustepörssi -sivuille tai käyttää niitä harrasteryhmien toiminnassa.

Tiedustelut / kysymykset: roki.aineisto@gmail.com

Ensimmäiset varusteet on jo toimitettu myytäväksi. Myytävänä myös uusia varusteita, mm. uusia rintapanssareita ja polvisuojia 5-7 vuotiaille.


Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia Areenan yläkäytävälle ja tukemaan samalla RoKin junioritoimintaa.

Roki -kirppiksen tukija:


Seuran uusimmat