RoKi D1 -03 jatkoi harjoituspelien sarjaansa leireilevää KKP:tä vastaan
Julkaistu: 04.09.2016 00.00

Ilmassa oli tulta ja tappuraa kun viime kaudella SJL:n Pohjoisessa 03 D2 aluesarjassa kohdanneet Rovaniemen Kiekko -03 ja Kiimingin Kiekko-Pojat Musta -03 kohtasivat toisensa tauon jälkeen. KKP D -03/-04 leireili Lappi-Areenalla 27.8.-28.8 ja oli sopinut muutaman harjoituspelin RoKin ja Napapiirin Panttereiden kanssa.

Ottelu alkoi RoKin kannalta shokeeraavasti kun KKP:n Ossi Lämsä purjehti läpiajoon alle minuutin pielin jälkeen ja vei KKP:n johtoon. RoKi sai Lämsän maalista herätteen ja pääsi nopeasti peliin kiinni. Ottelu oli pian tasan ja RoKi meni lopulta menojaan ottelun päättyessä vierasjoukkueena pelanneelle RoKille 3-6.

Vauhdikkassa ottelussa nähtiin runsaasti taklauksia ja fyysistä peliä. Myös vaalivahdit ja runsaasti paikalla ollut yleisö olivat isossa roolissa ottelussa. Ottelun videon voi katsella YouTubesta: