Sofia Pohjanen valittu seuratyöntekijäksi
Julkaistu: 30.05.2016 00.00

Sofia Pohjanen valittu seuratyöntekijäksi

Alueen tyttö- ja naiskiekon kehittäjänä kiekkopiireissä tutuksi tullut Sofia Pohjanen on valittu seuratyöntekijäksi. Sofia on valmentanut usean vuoden ajan Rokin juniorijoukkueissa ja toimii tällä hetkellä myös Lapin tyttökiekkokouluttajana.

Seuratyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu harrastekiekkotoiminnan kehittäminen, valmennustehtäviä sekä vuoden päästä järjestettävien SportWell -messujen valmistelu- ja koordinointitehtäviä. Valmennuspuolella Sofia vastaa seuran tyttökiekon kehittämisestä ja naisjoukkueen valmennuksesta. Tehtäviin kuuluu myös akatemiatoiminnan valmennustehtäviä. Keskeisessä osassa tehtävänkuvaa on harrastekiekkotoiminnan kehittäminen, jota kehitetään opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämisrahoituksen tuella. Tavoitteena on kehittää kilpakiekon rinnalle matalankynnyksen harrastekiekkopolku.

Olen todella innoissani tulevasta työstäni. On hienoa päästä kehittämään RoKin lasten- ja nuorten harrastestoimintaa ja uskon, että minulla on sinne myös paljon annettavaa. Nais- ja tyttökiekko on kasvattanut suosiotaan niin Rovaniemellä kuin valtakunnallisesti, joten olen iloinen päästessäni toimimaan intohimoni parissa nyt enemmänkin. Rovaniemi on liikkuva kaupunki ja ensi kevään SportWell -messut tulevat olemaan koko kaupungin ja alueen suuri perhetapahtuma, jota ei kannata missata! Hallilla nähdään -totesi Sofia.

Seuran uusimmat