C1- Junioreilla neljän pisteen viikonloppu
Julkaistu: 24.11.2015 00.00

Rokin C-juniorit pelasi viikonloppuna kaksi kotiottelua, lauantaina vastaan luisteli Jokipojat ja sunnuntaina KalPa Akatemia.

Lauantain ottelu Jokipoikia vastaan oli erittäin vauhdikas ja viihdyttävä, molemmat joukkueet pelasivat laadukasta jääkiekkoa kovalla liikkeellä. Rokia vaivasi hienoinen tehottomuus läpi ottelun vastustajan käyttäessä maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Ottelun tasaisuudesta kertoo myös maalien vähäisyys ja kolme niistä tehtiinkin vasta kolmannessa erässä. Ratkaisu saatiin vasta jatkoerässä, Jokipoikien onnistuessa heti jatkoerän ensimmäisellä minuutilla. Pelaajien mielipide ottelusta tappiosta huolimatta olikin yksiselitteinen, ”oli hauska pelata”. Voisi uskoa myös vastustajien olleen samoilla linjoilla, niin hyvää kiekkoa lauantaina pelattiin Lappi Areenalla. Kotijoukkueen maaleista vastasi Aleksi Kenttämaa ja Elias Kaarela. Sami Karjalainen sai syöttöpisteet molempiin maaleihin ja Joonas Eskelinen maalissa pelasi erittäin vakuuttavan pelin.

Sunnuntaina kohdattiin KalPa Akatemia joka olikin ottelun alussa kotijoukkuetta paremmin hereillä, ajassa 6:32 lukemat oli vierailijalla jo 0-2. Kotijoukkuekin pääsi viimein peliin mukaan ja erätauolle lähdettiin 2-2 tasalukemissa, erän tapahtumiin mahtui myös Rokin kaksi hylättyä maalia. Kaksi viimeistä erää olivatkin kotijoukkueen hienoista hallintaa, mutta tehottomuus vaivasi vieläkin läpi ottelun. Oskari Hietasen loistava pelinluku ja päättäväinen läpiajo, jonka seurauksena 3-2 johtomaali käänsikin pelin kotijoukkueelle ja voittoa juhlittiin ansaitusti loppulukemin 4-3. Kotijoukkueen maalit jakautui tasaisesti eri pelaajille, erikseen mainittakoon Roni Kurkisen tekemä hieno ylivoimamaali Sami Karjalaisen oivallisesta syötöstä, maali jäikin ottelun voittomaaliksi. Kurkisen lisäksi Jasper Alanne pelasi yhden kauden parhaimmista otteluistaan ja oli joukkueen johtohahmoja läpi ottelun.

Ensiviikonloppuna Roki matkustaakin uusintakierrokselle Kuopioon ja Joensuuhun kohdaten samat vastustajat uudestaan. Luvassa on siis kaksi vauhdikasta vierasottelua ja toivottavasti myös ”mukavia pelejä pelata”.