Rokin Kesäliigaa pelataan tiistaisin
Julkaistu: 25.06.2015 00.00

Rokin Kesäliigaa pelataan tiistaisin

Kuudetta vuotta pelattava Rokin Kesäliiga kerää yhteen alueen kilpakiekkoilijat Liigapelaajista B-nuoriin. Kesäliigaa pelataankin pelaajien toiveesta ja pelaajia varten. Niimpä joukkueetkin ovat pelaajien itsensä organisoimia. - Kun sarjassa pelaavat pääosin sarjapelaajat, tiistain ottelukiekirroksilla mennään lujaa mutta silti rennolla meiningillä. Ottelukierrokset järjestetään joukkueiden ja tuomareiden kanssa yhteistyössä, mutta järjestelyt aloitetaan jo keväällä kertoo valmennuspäällikkö Mika Uramo.

Sarjassa pelaavat joukkueet ovat säilyneet vuodesta toiseen lähestulkoon samoina, vaikka pelaajisto niissä vuosittain kovasti vaihteleekin. Tänä kesänä sarjassa on taas mukana joukkue Ranualta. Aiemmin mukana on ollut mm. Rovaniemen harrastesarjan kärkijoukue ja seuran valmentajien oma joukkue, mutta tason ollessa aika kova näitä ei tänä vuonna nähdä Kesäligassa siinä muodossaan.

Tällä hetkellä käynnissä on hieno sarja. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukko on todella tasainen. Myös pistepörssin tehokkaimmat pelaajat jakautuvat useampaan joukkueeseen.

- Hienointa kesäliigassa on ehdottomasti tämä yhteisöllisyys. Kaikki seudun pelimiehet 16-vuotiaista B-nuorista, yli 40-vuotiasiiin konkareihin osallistuvat pelihommiin.

Kesäliigan kuulumisia voitte seurata Facebookissa https://www.facebook.com/rokinkesa

Tulospalvelu löytyy osoitteesta http://128.199.49.217/roki/

Seuran uusimmat