Tulevan kauden johtokunta valittu
Julkaistu: 23.05.2015 00.00

Tulevan kauden johtokunta valittu

Kevätkokous valitsi uuden johtokunnan maanantaina 18.5. ja samalla johtokuntaan tuli useampikin uusi nimi. Kymmenen vuotta seuraa puheenjohtajana vetänyt Hannu Herva jatkaa johtokunnan jäsenenä, mutta jatkossa puheenjohtajan nuijaa heiluttaa Antti Koski. Uusina jäseninä johtokuntaan tulivat Pertti Huhtanen ja Mika Hand. Molemmat kiekkopiireistä tuttuja miehiä ja tuovat varmasti hyvän lisän johtokuntatyöskentelyyn.

Johtokunnan lisäksi Hannu Herva toimii SJL:n Lapin aluealuehallituksen puheenjohtajana. Hienoa, että Hannu jatkaa pitkän puheenjohtajakauden jälkeen. Näin hänen kokemusta ja osaamista voidaan hyödyntää jatkossakin, toteaa seuran uusi puheenjohtaja Antti Koski.

Haluan onnitella Anttia puheenjohtajavalinnasta ja uuden puheenjohtajan tuntien olen erittäin tyytyväinen seuranväen tekemästä valinnasta. Toivon Antin saavan pj työhön jäsenistön tuen, sillä neljän työntekijän ja yli 500 lisenssin omaavan seuraväen johtaminen on kuitenkin OTO –työnä vaativaa ja aikaa vievää hommaa. Tuleville kausille riittää haastetta ja jatkossakin tarvitaan hyvää ja laadukasta seuratyötä, jonka linjaaminen on aina pj:n tehtävä, kertoo Hannu Herva.

Olen seurannut hieman yli kymmenen vuotta Rovaniemen kiekon kehitystä -96 ikäluokan joukkueenjohtajana ja viimeiset vuodet johtokunnan jäsenenä. Seuran kehitys on ollut näinä vuosina huimaa. Harrastajamäärät ovat nousseet, valmennus ja harjoittelu ovat kehittyneet niin määrän kuin laadunkin osalta. Samalla myös urheilullinen menestys valtakunnallisissa sarjoissa on aikaisempia vuosia korkeammalla tasolla. Uusimpana alueena toimintaan on tullut yhteiskunnallinen tehtävä, jonka myötä olemme tulevaisuudessa yhteistyössä kaupungin kanssa tuottamassa nuorten syrjäytymistä ehkäiseviä palveluja. Kaikki tämä on tuonut uusia vaatimuksia seuraorganisaatiolle ja tällä hetkellä seuralla onkin neljä päätoimista työntekijää. Nyt on hyvä, ja ehkä välttämätönkin päivittää seuran tavoitteet ja strategia tuleville vuosille. Uusi johtokunta tuleekin yhteistyössä valmentajien ja seuratyöntekijöiden kanssa päivittämään seuran strategian ja linjaamaan näin tulevaisuuden toimintaa ja tavoitteita, toteaa Antti Koski.

Johtokunnan kokoonpano:

Koski Antti, puheenjohtaja
Pörhölä Seppo, sihteeri
Hand Mika
Harju Timo
Herva Hannu
Huhtanen Pertti
Kelahaara Risto
Määttä Vesa-Matti

Seuran uusimmat