B-Juniorit, B-nuorten Mestis karsinta, lohko 1

RoKi B - K-Laser/KKP  5 - 4

Lappi areena

RoKi B otti toisen peräkkäisen voiton K-Laser/KKP:stä

Sunnuntaina pelattiin vauhdikas B mestiskarsintaottelu lappi-areenalla. Maalin voitto irtosi värikkäiden vaiheiden jälkeen. Ensimmäinen erä oli maaliton, kummallakin oli omat paikkansa maalintekoon.

Toisessa erässä maalinteon aloitti RoKin Arttu Korsumäki ajassa 22:20. Tämän jälkeen RoKin jäähy kostautui ja ajassa 24:09 tilanne oli tasan. Sami Salo vei hienolla soolollaan RoKin 2-1 johtoon ajassa 33:30. Hetken päästä Arttu Korsumäki lisäsi RoKi johdon 3-1:een. Heti perään jäähy vierasjoukkueelle ja ylivoimalla Veeti Kaitala viimeisteli 4-1 ajassa 35:31. Vierasjoukkue kavensi vielä erä lopulla niinikään ylivoimamaalilla.

Kolmas erä lähti käyntiin vierasjoukkueen komennossa ja ajassa 44:07 oltiin tasoissa 4-4. Kotijoukkuekin alkoi saamaan paikkoja ja ajassa 50:43 esiin nousi Markus Ahola, jonka hieno kuti painui ylänurkkaan ja maali jäikin ratkaisevaksi.

Mestis karsintasarjaa (lohko 1) on nyt pelattu RoKi B:n osalta neljännes ja saldona on kuusi voittoa yhtä monesta ottelusta. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa ottelu kerrallaan eteenpäin. Joukkue saa nyt pienen hengähdystauon, ensi viikonloppuna ei pelejä ole.