5
HEL
11.00
F2 08, Leijonaliiga

RoKi F2 Sininen - RoKi F2 Valkoinen   9 - 4

Kuusamo

Isäntäjoukkue laittoi RoKin pojat hikoilemaan Kuusamossa

Kuusamo 5.2.2017 ja Leijonaliigan pelit. RoKi F2 joukkueen Siniset ja Valkoiset lähtivät aamuvarhain matkaan linja-autolla Kuusamon koleaan jäähalliin, jossa ei kuitenkaan ehtinyt paleltamaan, sillä hurjaa vauhtia riitti koko päiväksi. Joukkueissa oli muutamia poissaoloja, mutta onneksi paikkaajia saatiin Keltaisista ja Mustista. Kevään joukkuejaot löytyvät täältä ja pelaajat täältä

Ensimmäinen peli pelattiin Sinisen ja Valkoisen kesken ja alkuun peli oli todella tasainen, mutta sitten Siniset harppasivat reiluun johtoon ja ottelu päättyi lukemin 9-4.

Toinen peli Sinisillä oli Kemijärven Kiekkoa vastaan ja voitto meni Sinisille 14-2.

Valkoisilla puolestaan oli toisessa pelissä vastassa isäntäjoukkue Kuusamon Pallokarhut ja alusta asti oli selvää, että töitä on voiton eteen tehtävä kovasti. Töitä pojat sinnikkäästi tekivätkin ja Valkoinen johti pitkään peliä, kunnes PaKa pääsi karkuun ja tiukkaakin tiukemman taistelun jälkeen ottelu päättyi tasapeliin 6-6.

Viimeinen peli pelattiin Sinisten ja Pakan, sekä Valkoisten ja KeKin kesken. PaKa oli täysin pitelemätön ja maalia vahti sellainen taituri, että kiekko ei mennyt millään maalivahdin selän taakse, vaikka yritystä ei RoKin pojilta puuttunut. Peli päättyi 11-4 PaKan voittoon. Valkoinen puolestaan tykitti kiekkoa KeKin verkkoon niin, että loppulukemat taulussa olivat 15-5.





Tilastot
RoKi F2 Sininen

9 - 4

- - 9 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista