17
JOU
12.15
F2 08, Leijonaliiga

RoKi F2 Keltainen - Roki F2 Musta  6 - 6

Lappi Areena harjoitushalli 1

Laskuissa oli vaikea pysyä kun RoKi F2 takoi maaleja Rovaniemellä!

Flunssa-aalto on kaatanut RoKi F2 joukkueen poikia yksi kerrallaan petiin ja jännässä oli kuinka moni poika pääsee pelaamaan Rovaniemellä 17.12. pelattavia Leijonaliigan pelejä. Lepo teki ihmeitä ja suurin osa pelaajista pääsi kaukaloon vastaanottamaan Lämäreiden ja KiPs:in joukkueet.

Alkuun RoKilla oli hieman tahmeaa peliä, mikä varmasti ainakin osittain johtui sairastelusta ja vähäisestä jääajasta. RoKi Mustan ja Keltaisen keskinäinen ottelu päättyi tasapeliin 6-6. Molemmat RoKin joukkueet ottivat voiton Lämäreitä ja KiPsiä vastaan pelatuista peleistä ja maaleja tehtiin niin paljon, että oli melkoinen homma pysyä laskuissa mukana.

Sekä Keltaisella (Lämäreitä vastaan), että Mustilla (KiPsiä vastaan) päivän viimeiset pelit olivat ehdottomasti parhaat, sillä pojat hoksasivat syöttelyn voiman. Katsomossa saatiinkin nauttia todella hienoista syötöistä sekä maaleista.

Tämä joukkue on tunnettu siitä miten hienosti kenttäpelaajat tsemppaavat otteluissa maalivahteja ja tänään saimme ylpeydellä jälleen seurata tätä hienoa tapaa miten pojat huomioivat maalivahteja.


Tilastot

6 - 6

Roki F2 Musta
- - 6 - 6

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista