C2 02, C2 AAA

RoKi - KKP  3 - 2

Harkkahalli 2

C2 kauden avaus alkoi kotivoitolla

C2 aloitti kauden ensimmäisellä kotipelillä. Vastassa oli KKP Oulusta. Peli on todella fyysistä. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus voittoon tänään. Kotijoukkueen pelaajat päättivät taistella voiton itselleen. Näin myös kävi. Kausi on aloitettu 3-2 voitolla.

Ensimmäinen erä päättyi 0-0.

Toisessa erässä Posion apu Markus Ahola avasi joukkueen maalihanat Pontus Huhtasen hienosta syötöstä. Vierasjoukkue tuli tasoihin ylivoimalla. Kotijoukkueen puolustajan roolissa pelannut Ukko Sillman päätti toisessa erässä ottaa ohjat omiin käsiin. Hieno yksilösuoritus ja hieno syöttö Pekko Konnunaholle, joka laittoi kiekon maaliin.

Kolmanteen erään mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa.

Kolmas erä oli tasaista taistelua. Vierasjoukkue sain peli loppupuolella ansaitun tasoituksen.

Tämä ei kuitenkaan kotijoukkuetta lannistanut, vaan Pekko Konnunaho väänsi hyökkäyspäässä kiekon itselleen. Syötti maalille ja Ahola pisti kiekon pussiin.

Ansaittu 3-2 oli taattu.

Pelaajat näyttivät taistelijan luonteen. Jokainen pelaaja pelasi loistavan ottelun. Maalivahti Joonas Petäjäsuvanto torjui tärkeät avauspisteet.

Tästä on hyvä jatkaa ensiviikon tuplapelireissua Ouluun.