Övertorniolta II sija hienoin ottein
Julkaistu: 07.12.2014 00.00

Turnauksen ensimmäinen oli ottelu turnausisäntää ÖHF:ää vastaan. Hyvin järjestetyn turnauksen isäntä sai taipua RoKille lukemin 3-5. RoKi vei ensimmäistä erää jo luvuin 0-2 kunnes ÖHF tasoitti nopeasti tasan kahteen. Aikalisä rauhoitti vieraan otteita sen verran, että ottelu päättyi ansaitusti vierasvoittoon.

#41 Rini Siekkinen 2+0, #30 Niklas Lukkarila 1+1, #43 Elmeri Iivari 1+0, #64 Emil Karjalainen 1+0

Toisessa ottelussa RoKi puolestaan sai taipua tasapeliin 5-5 Ylitornion Et-Poa vastaan. Ottelu oli viimeisillä minuuteilla vielä RoKille 3-5, kunnes Et-Po kovalla riskillä takoi loppuun kaksi maalia saalistaen pisteen RoKilta.

#43 Elmeri Iivari 1+0, #64 Emil Karjalainen 2+0, #12 Santeri Kotila 1+0, #41 Rini Siekkinen 1+1, #27 Arttu Uimonen 0+1, #14 Jaakko Mursu 0+2

Kolmanteen otteluun vastaan luisteli Napapiirin Pantterit.  Tässä ottelussa RoKi näytti venymiskykyään nousten 0-3 tappioasemasta useiden jännittävien vaiheiden jälkeen 6-6 tasapeliin. Luisteluvauhti nousi edellisistä otteluista pari pykälää tarjoten vauhdikkaita tilanteita molemmissa päissä kenttää.

#41 Rini Siekkinen 3+0, #64 Emil Karjalainen 1+0, #60 Veeti Seljänperä 1+0, #30 Niklas Lukkarila 1+0, #47 Panu Heikkilä 0+1, #20 Ahti Yrjänheikki 0+1,

Pisteiden ynnäyksen jälkeen turnauksen loppuottelupariksi muodostui Napapiirin Pantterit ja RoKi. Finaali noudatteli edellisen ottelun kaavaa Panttreiden karatessa heti alkuun 3-0 johtoon. Vasta tämän jälkeen RoKi tuntui heräävän taistelemaan turnauksen voitosta. Rini SIekkinen kavensi nopeasti kahdessa minuutissa lukemiksi 3-2. Pantterit eivät tästä häkeltyneet vaan lisäsivät johtaoaan lukemiin 4-2. Veeti Seljänperä kavensi taululle 4-3 ja vuorostaan Emil Karjalainen nosti RoKin tasoihin.

Vain 7 sekuntia ja jälleen Pantterit menivät johtoon 5-4. Vielä kertaalleen Karjalainen nosti RoKin tasoihin ja ottelu vietiin jatkoajalle. Minuutti ja 15 sekuntia myöhemmin Pantterit pääsivät läpiajoon eikä Niklas Yliniva erehtynyt. 6-5 jatkoaika- ja turnausvoitto Panttereille.

#41 Rini Siekkinen 2+0, #60 Veeti Seljänperä 1+0, #64 Emil Karjalainen 2+0, #4 Rasmus Kuru 0+1, #32 Rasmus Kumpulainen 0+1