Hyökkääjät Viivi Iso-Kouvola ja Liv Fjordbak Hansen jatkosopimukseen RoKin naisten kanssa
Julkaistu: 02.05.2021 00.00

Hyökkääjät Viivi Iso-Kouvola ja Liv Fjordbak Hansen jatkosopimukseen RoKin naisten kanssa

RoKin naisten liigajoukkue on solminut jatkosopimukset hyökkääjien Viivi Iso-Kouvolan, 22, ja Liv Fjordbak Hansenin, 22, kanssa.

Viime kaudella Rovaniemelle saapunut hyökkääjä Viivi Iso-Kouvola urakoi sinisten hyökkäyslinjoilla 32 ottelua. Tehopisteitä työmyyrä Iso-Kouvolalle kertyi maalin ja kahden syöttöpisteen verran. Aikaisempaa liigakokemusta Iso-Kouvolalla on RoKin lisäksi Turun Palloseuran riveistä kahden kauden ajalta, jossa hän oli myös aiemmin nostamassa seuraa Mestiksestä Naisten Liigaan.

Joukkueessa pidetty naanatalilaislähtöinen Iso-Kouvola on viihtynyt pohjoisen olosuhteissa mainiosti.

- Ensimmäinen kauteni RoKissa takana, ja olen todella iloinen, että saan jatkaa täällä myös ensi kaudella. Rollossa olosuhteet ovat huipputasoa, ja koen jatkosopimuksen olevan todella iso askel eteenpäin oman kehittymisen kannalta. Eteenpäin on menty, mutta matka on vielä alussa, kertoi Iso-Kouvola jatkosopimuksesta.

- Viivi on todellinen joukkuepelaaja, joka pitää huolen, että fiilis joukkueessa on korkealla, mutta niin myös työmäärä. Viivi osoitti pystyvänsä hyvään alivoimapelaamiseen ja jos vain saadaan tähtäys kohdalleen, pystyy hän tekemään myös paljon maaleja, kommentoi päävalmentaja Tuomas Liitola.

Viivi Iso-Kouvola. (Kuva: Arno Hämäläinen)

Tanskan Aarhusista Rovaniemelle saapunut Liv Fjordbak Hansen aloittaa RoKissa nyt toisen kautensa. Tanskalaishyökkääjän viime kausi päättyi jo syyskaudella loukkaantumiseen 11 ottelun jälkeen, ja edessä oli kuntoutus kotimaassa Tanskassa. Nälkää motivoituneella hyökkääjällä riittääkin runsaasti tulevalle kaudelle.

- Viime kausi päättyi varoittamatta kesken kaiken olkapäävammaan, ja minun oli mentävä Tanskaan leikkaukseen kauden puolivälissä. Olen nyt palannut takaisin Suomeen ja olen valmis tekemään kaikkeni joukkueen eteen. Odotan innolla mitä ensi kausi tuo haasteiden ja mahdollisuuksien muodossa – ei vain minulle, vaan koko joukkueelle, totesi Fjordbak Hansen.

- Liv tuli viime kauteen kovalla taisteluasenteella ja isolla näytönhalulla, mutta ei ehtinyt löytää vielä paikkaansa joukkueessa. Ensi kauteen lähdetään paljon paremmista lähtöasetelmista, ja paikka Tanskan maajoukkueestakaan ei ole poissuljettu, kommentoi päävalmentaja Liitola.

Liv Fjordbak Hansen. (Kuva: Arno Hämäläinen)

Liitola on tyytyväinen kahden energisen hyökkääjän jatkoon sinisissä.

- Viivin ja Livin myötä energiataso ja yrittämisen määrä pysyy kaukalossa korkealla!

Osallistu RoKin naisten kausarihaasteeseen, ja näe ensi kauden liigapelit vain 39 eurolla! Varaa omasi 1.6. mennessä: http://bit.ly/liigaalapissa