Tuomas Liitola jatkaa RoKin naisten päävalmentajana myös ensi kaudella
Julkaistu: 18.03.2021 00.00

Tuomas Liitola jatkaa RoKin naisten päävalmentajana myös ensi kaudella

Rovaniemen Kiekko ja naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Tuomas Liitola, 34, ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Liitola on toiminut naisten vastuuvalmentajana kaudesta 2018-2019 lähtien nostaen RoKin seurahistorian ensimmäistä kertaa Naisten Liigaan pääsarjatasolle viime kaudella. Viikonloppuna kautensa päättävä RoKi tulee sijoittumaan ensimmäisellä täydellä liigakaudellaan sarjassa yhdeksänneksi, ja jatkaa pääsarjatasolla myös ensi kaudella.

- Ensimmäinen täysi kausi Naisten Liigaa takana ja olen todella innoissani, että saan jatkaa. Kolmen kauden ajan on joukkueen sekä pelaajien kehityskäyrä mennyt ylöspäin, ja kehittymiseen vaadittava työn määrä nousee taas pykälän ylemmäs. Alkuun oli #lapistaliigaan, nyt #liigaalapissa - joskos ensi kaudella sitten #lapistaplayoffeihin, kommentoi Liitola.

Tulevan kauden valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa, ja ensi kauden joukkueen rakennus on käynnissä.

- Nyt kauden jälkeen pidetään lyhyt hengähdystauko ja pääsiäisen jälkeen työ jatkuu. Ensi kauden valmistelut etenevät kovaa vauhtia, ja joukkueen rakennus on käynnissä. Myös uusia pelaajia etsitään. Kaukalossa on ensi kaudella tarkoitus nähdä entistä liikkuvampi RoKi.

RoKi julkaisee loput naisten valmennus- ja taustaryhmän jäsenet myöhemmin.

RoKin kausi Naisten Liigan karsintasarjassa päättyy tulevana viikonloppuna kotiotteluilla Lukkoa ja Sportia vastaan. RoKi on varmistanut jo karsintasarjan voiton ennen päätösviikonloppua.