Kauden 2019-20 palkitut: ROKI D1
Julkaistu: 27.04.2020 00.00

Kauden 2019-20 palkitut: ROKI D1


Tsempparipelaaja: Aatu Antikainen

Aatu, joukkueen kapteeni, joka johti esimerkillään ja kannustamalla joukkuetta tiukoissakin tilanteissa kaukalossa ja sen ulkopuolella.



Fair Play -pelaaja: Heikki Pikkuaho

Heikki, herrasmies pelaaja, joka osasi myös taistella ja pelata kovaa vastustajaa kunnioittaen ja reilunpelin sääntöjä kunnioittaen. Sama esimerkillinen käytös jatkui myös kaukalon ulkopuolella.



Tunnollinen pelaaja: Eino Hand

Eino pelasi kuten harjoittelikin eli tunnollisesti ja kaikkensa antaen niin peleissä kuin harjoituksissakin.



Luottopelaaja: Oskari Määttä

Oskari näytti joukkueelle esimerkkiä taistelemisesta ja peräänantamattomuudesta kentällä niin peleissä kun harjoituksissakin ja oli syksyn loukkaantumisesta huolimatta joukkueen suunnannäyttäjiä peleissä.



Ratkaisupelaaja: Aku Jalkanen

Aku osoitti kauden aikana olevansa joukkueen viimeinen lukko ja tiukkojen pelien ratkaisija joukkueen veräjän vartijana johon koko joukkue luotti. Luotettavuus näkyi myös kevään jatkosarjan torjuntapörssin parhaana torjuntaprosenttina.



Vuoden pelaaja: Veeti Teurajärvi

Veeti kehittyi tunnollisen ja omatoimisen harjoittelun kautta kauden aikana joukkueen luottopuolustajaksi, jonka tavaramerkkinä taklaukset, taistelu ja kovat siniviivalaukaukset. Veeti sai esimerkillään myös joukkueen syttymään tiukoissa paikoissa.




Seuran uusimmat