RoKille jatkoaika voitto
Julkaistu: 16.01.2021 00.00

Lappi Areenalla nähtiin vauhdikas ja tasaväkinen mestisottelu Kokkolan Hermestä vastaan. RoKin maalivahti Juuso Kaarna sai tehdä täyden päivätyön torjuessaan ottelun aikana 48 kertaa. Hermes meni viiden minuutin jälkeen vaarattoman näköisestä tilanteesta 0-1 johtoon. Isännät eivät tästä hätkähtäneet. Joukkueen kapteeni Iiro Ollakka löi RoKin tasoihin pari minuuttia avausmaalista. Erän lopulla Petteri Pyykönen vei RoKin johtoon.

Toisessa erässä RoKi tarjosi Hermekselle tasoitusmahdollisuutta ottamalla jäähyjä, Hermes kiitti kolmannesta mahdollisuudesta ja tuli ylivoimalla tasoihin. Erän loppuun vieraat tekivät vielä toisen maalin, erätauolle 2-3 tappioasemissa.

Kolmannessa erässä maalinteossa onnistui vain RoKi Ville Puotiniemen iskiessä 3 minuuttia ennen ottelun loppua ansaitusti pelin tasoihin 3-3.

Hermes puolestaan otti erän loppuun jäähyn ja joutui taipumaan jatkoajalla Aleksi Rissasen viedessä kotijoukkueen voittoon.

#21 Aleksi Rissanen 1+2, #24 Ville Puotiniemi 1+1, #17 Petteri Pyykönen 1+0, #14 Iiro Ollakka 1+0, #4 Konsta Hämäläinen 0+1, #28 Jakob Stan 0+1, #15 Oula Hakasalo 0+1, #91 Jimi Lämsä 0+1, #8 Aino Karppinen 0+1

#33 Juuso Kaarna 48 torjuntaa, torjuntaprosentti 94,12

RoKin seuraava ottelu on lauantaina 23.1 klo 15:40 jyväskyläläistä Diskosta vastaan. Ottelua voi seurata tulospalvelun tai RoKi U18 youtube kanavan kautta.