RoKille tappio kevätkauden avauksesta
Julkaistu: 09.01.2021 00.00

RoKi U18 sarja avaus päättyi Diskoksen voittoon Jyväskylässä 3-1 (0-0/1-0/2-1). Ottelu oli varsin rikkonainen, molempien saadessa ylivoima aikaa kääntääkseen ottelun itselleen. Toisen erän alku viivästyi pleksikorjauksen johdosta lähes 15 minuutilla.

Ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan RoKi, samoin toiseen erään vieraat takoivat hyökkäyksistä useita maalipaikkoja vailla tulosta. Kolmannessa erässä Sisu Pokki pääsi tasoittamaan ottelun. Muutama minuutti myöhemmin Diskoksen siniviivalta lähtenyt laukaus vei isännät johtoon. Takaa ajosta huolimatta maalin teossa onnistui enää Diskos.

#20 Sisu Pokka 1+0, #21 Aleksi Rissanen 0+1, #91 Jimi Lämsä 0+1

#30 Joni Hietala, 17 torjuntaa

RoKin ottelut jatkuvat sunnuntaina Seinäjoella S Kiekkoa vastaan klo 13:30. Ottelua voi seurata tulospalvelun kautta sekä S Kiekko U18 youtube linkin kautta.