Sport nousi rinnalle ja ohi 5-6 (3-0/0-2/2-4)
Julkaistu: 04.10.2020 00.00

Vaasan Sport uusi lauantaisen nousun Kajaanin Hokkia vastaan sunnuntaina Rovaniemellä RoKin vieraana. RoKi otti tukevan johdon ensimmäisessä erässä vieden sen puhtaasti 3-0. Takaa-ajo asema ei vaasalaisia heilauttanut suuntaan eikä toiseen, toisen erän alkuun minuutin sisällä kaksi maalia ja tulostaululla 3-2. Sportin maalit jäivät erän ainoiksi maaleiksi.

Lopina vei isännät kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla 4-2 johtoon, Sport kuittasi osuman muutama minuutti myöhemmin, 4-3. Aleksi Rissanen (2+1) vei RoKin ylivoimalla hyvän tuntuiseen johtoon 5-3. Sport kuritti RoKia reilun minuutin tehojaksolla kahdella maalilla ja ottelu tasan 5-5. Erän viimeisellä minuutilla Sport rankaisi RoKin puolustuspään nukahduksen ottelun voittomaalilla 5-6. RoKille jäi viikonlopusta 2 pistettä jatkoaikavoitosta lauantailta. Ottelut jatkuvat lauantaina 9.10 Jyp Akatemiaa ja sunnuntaina 10.10 S-Kiekkoa vastaan vieraissa.

#21 Rissanen Aleksi 2+1, #15 Hakasalo Oula 1+1, #24 Puotiniemi Ville 0+2, #13 Lopina Eelis 1+0, #6 Chekhov Matvei 1+0, #7 Spinka Dominik 0+1, #19 Lampinen Emil 0+1, #91 Lämsä Jimi 0+1,

#32 Lehtonen Mikael 22 torjuntaa, torjuntaprosentti 81,48%, vaihto 51:55 #33 Kaarna Juuso 3 torjuntaa, torjuntaprosentti 75,00%