Jatkoaika voitto S-Kiekosta
Julkaistu: 03.10.2020 00.00

Lauantai illan myöhäisottelu tarjosi lähes sadalle katsojalle isäntien vyörytystä kerta toisensa jälkeen S-Kiekon päätyyn. S-Kiekko venytti ottelun jatkoajalle mainiosti läpi ottelun pelanneen maalivahtinsa Konsta Turjan (55 torjuntaa) ansiosta. Isänniltä esiin nousi Aleksi Rissanen (2+1) joka laukoi kiekon ottelun puolivälissä yläputken kautta maaliin. Rissanen pohjusti erän viimeisellä minuutilla RoKin johto-osuman Miska Merkkiniemen (1+1) maaliin maalinedushässäkän päätteeksi. Rissanen vapautti kotijoukkueen jännityksestä jatko-ajalla iskiessä vain 13 sekunnin jälkeen läpiajosta kiekon Turjan selän taakse.

#21 Aleksi Rissanen 2+1, #5 Miska Merkkiniemi 1+1, #13 Eelis Lopina 0+2, #19 Emil Lampinen 0+1, #20 Sisu Pokka 0+1

#33 Juuso Kaarna 24 torjuntaa, torjuntaprosentti 92,31%

RoKin seuraava ottelu on heti sunnuntaina klo 13:00 Vaasan Sport Akatemiaa vastaan.