ROKI RY - Tiedote
10.10.2019 13:18 Uutiset / Pääsivusto

Rokin junioreiden toiminta jatkuu jääongelmista huolimatta.

Kuluvan viikon uutisanti paikallisen jääkiekon olosuhteiden osalta on ollut ikävää.Lappi Areenan konerikon laajuus paljastui vaiheittain. Tällä viikolla vuorojen peruutuksiin ehdittiin reagoida, vain vanhimpien kilpajoukkueiden osalta. Valtakunnallisten sarjojen joukkueet harjoittelivat loppuviikon suhteellisen normaalisti ja viikonvaihteen ottelut saatiin järjestymään harjoitushalli 2:een. Yksi E-junioriturnaus jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen.

Vaikeassa tilanteessa Rovaniemen jääurheiluväki on toiminut hyvässä yhteistyössä keskenään sekä Lappi Areenaa hallinnoivan Santasportin kanssa. Vuorot tulevalle syyslomaviikolle saatiin järjestymään, kun Rokin vanhimmat joukkueet siirsivät harjoituksensa päiväsaikaan.Harrastejoukkueet saavat pelattua iltojen sarjaottelut ja taitoluistelijat järjestävät loppuviikon leirinsä.

Erilaisia vaihtoehtoja jääntekoon on selvitetty. Olemme optimistisia sen suhteen, että ainakin kisahalli saadaan käyttöön ennakoitua aiemmin. Tätä toivomme paitsi junioreiden, myös kisahallia eniten tarvitsevan Roki Hockeyn puolesta.

Syyslomaviikon jälkeistä toimintaa suunnitellaan kuitenkin, sillä varauksella ettei jäätilanne ole vielä normaali. Siihen asti kunnes tilanne normalisoituu, HH2 halliin tehdään tilaa lapsille ja kilpajoukkueille. Harjoitukset jatkuvat kaikilla joukkueilla oli jäätä tai ei. Olemme ohjeistaneet Rokin joukkueita, siitä ettei lähdetä varaamaan tässä vaiheessa jäätä toisilta paikkakunnilta. Harjoitellaan sisällä tai ulkona enemmin kuin lähdetään kuljettamaan lapsia arkisin toisille paikkakunnille. Jos tilanne pitkittyy, suunnitellaan harjoittelua naapurikunnissa yhteistyössä toisten seurojen kanssa.

Ottelut seuraavalle kahdelle viikonlopulle on saatu järjestymään Rovaniemelle ja myös vierasjoukkueilta on löytynyt ymmärrystä muuttuviin otteluaikoihin. Seuraava isompi haaste on lokakuun viimeinen viikonloppu. 26.-27.10. Tuolloin kaikilla Rokin joukkueilla on ohjelmassa kotiottelut marraskuun alun Kelekkamessujen vuoksi. Mikäli tuohon mennessä jäätilanne ei ole parantunut joudutaan osa otteluista siirtämään naapurikuntien jäähalleihin. Kiitokset kaikille Lapin alueen seuroille jotka ovat jo olleet yhteydessä ja tarjonneet apua otteluiden järjestämiseen.


Mika Uramo

Valmennuspäällikkö

Rovaniemen Kiekko ry


   
Lisää uutisia
E1 08
«  Heinäkuu   »
Kategoriat