Sinnikäs takaa-ajo toi pisteen Nokialta
Julkaistu: 08.03.2020 00.00

Kolmen peräkkäisen ottelun reissun viimeinen ottelu Nokialla toi RoKille pisteen jatko-aika tappion myötä 6-5 (2-2/2-1/1-2/1-0). Ottelun avausmaalia lukuunottamatta lappilaiset ajoivat sinnikkäästi maalin tai kahden etumatkaa kiinni ottelun loppuun asti.

Topias Puljula vei vieraat johtoon, Anttu Takkusen ja Niko Karvosen esityöstä erän kahdeksannella minuutilla. Isännät rokottivat parin minuutin päästä iskiessä kaksi maalia 11 sekunnin välein. Ville Puotiniemi toi pukukoppi maalillaan tilanteen tasoihin 2-2. Syöttäjinä Topias Puljula ja Juho Sirviö. Toisessa erässä Nokia karkasi kahden maalinkarkumatkalle, Elmeri Iivari kavensi 4-3 ajassa 39:22. Syöttäjänä Veikka Mäki-Runsas. Kolmannessa erässä Nokia meni jälleen kahden maalin karkumatkalle. Tuomas Turppa toi RoKin iholle ylivoima osumallaan, syöttöpisteet Otso Riipille ja Ville Puotiniemelle. Tilanne 5-4. RoKi otti maalivahtinsa pois ajassa 57:48. Veto oli onnistunut, Ville Puotiniemi iski ottelun tasoihin Tuomas Turpan syötöstä ajassa 58:42. Jatkoajalla HC Nokia vei ottelun maalinsa myötä 6-5. Kolmen ottelun vieraspelimatka toi plakkariin 4 pistettä.

#24 Ville Puotiniemi 2+1, #27 Topias Puljula 1+1, #9 Tuomas Turppa 1+1, #11 Elmeri Iivari 1+0, #16 Otso Riipi 0+1, #10 Juho Sirviö 0+1, #14 Anttu Takkinen 0+1, #19 Niko Karvonen 0+1, #6 Veikka Mäki-Runsas 0+1

#34 Aleksi Kuru 60 torjuntaa (poissa 57:48-58:42) peliaika 62:18. Torjuntaprosentti 90,91%.

RoKin seuraava ottelu on OS Salamoita vastaan Linnanmaalla lauantaina 14.3 klo 14:15.