KooKoo otti 3 pistettä
Julkaistu: 18.01.2020 00.00

C Mestiksen ottelu KooKoota vastaan päättyi vieraiden 4 - 8 (1-2/1-2/2-4) voittoon. Kaksi erää mentiin tasaisesti päädystä toiseen, kolmannessa erässä KooKoo karkasi isänniltä tavoittamattomiin. Ottelun loppua kohden otteet jäällä myös kovenivat, rangaistuksia isännille 30 minuuttia ja vieraallekin 26 minuuttia. RoKi pääsi kolmannessa erässä lähelle 3-4 tilanteeseen #27 Topias Puljulan illan ensimmäisellään (2+0), mutta seuraavasta kolmesta maalista vastasi KooKoo.

#27 Topias Puljula 2+0, #9 Tuomas Turppa 0+2, #26 Jimi Lämsä 1+0, #24 Ville Puotiniemi 0+1, #3 Niklas Kovalainen 0+1, #11 Elmeri Iivari 0+1, #17 Rini Siekkinen 0+1, #20 Sisu Pokka 0+1, #19 Niko Karvonen 0+1, #14 Anttu Takkunen 0+1

#33 Veeti Kurkinen 16 torjuntaa, #34 Aleksi Kuru 14 torjuntaa

Joukkueen seuraava ottelu on lauantaina 1.2 klo13:40 Lappi Areenalla Kajaanin Hokki vastaan.