RoKi toistamiseen parempi
Julkaistu: 01.12.2019 00.00

Alle vuorokausi edellisestä kohtaamisesta RoKi ja S-Kiekko ottivat toistamiseen yhteen Lappi Areenalla. Lauantain ottelusta oli vain rippeet jäljellä S-Kiekon porhaltaessa 0-1 johtoon viiden minuutin pelin jälkeen. Reilu kolme minuuttia maalista ja Niklas Kovalainen toi kauden ensimmäisellään isännät tasoihin 1-1. Sisu Pokka lisäsi RoKin johtoa kunnes S-Kiekko punnersi väkisin tasoihin ennen erän loppua. Toisessa erässä Tuomas Turppa vei RoKin jälleen maalinjohtoon, alle kaksi minuuttia ja S-Kiekko toi ottelun jälleen tasoihin 3-3. Jimi Lämsän osumalla RoKi 4-3 johtoasemassa erätauolle. Kolmannessa erässä puolestaan Veikka Mäki-Runsas lisäsi isäntien johtoa lukemiin 5-3, mutta jälleen S-Kiekko tuli iholle kavennusmaalillaan 5-4 ajassa 47:37. Reilu minuutti ja Niko Karvonen kävi puolestaan lisäämässä RoKi johtoa, kunnes S-Kiekko kavensi ottelun 6-5 lukemiin. Iivari Elmeri sai laittaa kiekon tyhjiin ajassa 59:33 ja isännille makea voitto 7-5 S-Kiekosta.

#11 Elmeri Iivari 1+1, #20 Sisu Pokka 1+1, #19 Niko Karvonen 1+1, #26 Jimi Lämsä 1+1, #14 Anttu Takkunen 0+2, #24 Ville Puotiniemi 0+2, #29 Veikka Mäki-Runsas 1+0, #9 Tuomas Turppa 1+0, #3 Niklas Kovalainen 1+0, #7 Eero Repola 0+1, #5 Konsta Hämäläinen 0+1, "10 Juho Sirviö 0+1

#34 Aleksi Kuru 32 torjuntaa

Voitollaan RoKi nousi sarjataulukossa sijalle 5 ennen illan viimeistä ottelua KalPa vs Diskos. Sarjan joukkueiden lopullinen paremmuusjärjestys jää viimeiselle kierrokselle seuraavana viikonloppuna. Kajaanin Hokki on varmistanut paikkansa lohko ykkösenä. RoKi pelaa vieraissa Oulun Salamoita vastaan lauantaina 7.12 klo 14:45 alkavassa ottelussa.